Народът полудя! Трима се самоубиха за по-малко от месец в Дупница

12 Август 2020 | 18:57
0 коментара
Общество

Второ самоубийство в рамките на два дни потресе жителите на Дупница, след като 32-годишна жена бе намерена мъртва край града, пише "Телеграф".

Трупът й е забелязан от случайни минувачи в местността Караболюка. Хората са подали сигнал на 112. При последвалия оглед криминалистите не са се натъкнали на следи от насилие.

"Все още не знаем защо тя е посегнала на живота си часове преди да я открият, обаче е изпила голяма доза лекарства. След това е тръгнала да се разхожда и е паднала. Жалко, че още един млад човек си отиде", коментираха разследващите.

Ден преди нея се самоуби връстникът й Венцислав. Той се обеси със сезал на тавана на дома си.
От полицията са категорични, че двата случая нямат нищо общо. Младият мъж реши да сложи край на живота си заради несподелена любов с момиче.

Жителите на града са в стрес, тъй като за по-малко от месец това е третият случай на самоубийство. Отново мъж на близка до двете последни жертви възраст си сложи край на жизнения път на 17 юли.

Той се бе обесил на едно дърво в дома си в ж.к. "Бистрица" и отново трупът е намерен от случаен минувач.
Според местните има някаква прокоба и затова толкова често млади хора решават да сложат край на живота си.

Подобна вълна от самоубийства в Дупница имаше през 2013 г. Тогава трима дупничани сложиха край на живота си само за един месец. Мъж се хвърли под влак, друг се простреля с газов пистолет, а трети опита да се самоубие чрез самозапалване с разредител за боя.

Добавете Вашия коментар

TOP