Народният представител от БСП Николай Бошкилов: " Честит 24 май"!

24 Май 2018 | 10:40
1 коментара
Общество

Скъпи съграждани,

 Днес празнуваме най-светлия от нашите празници - Деня на българската просвета, култура и на славянската писменост.

24 май носи особен ореол. Неслучайно в нашето съзнание той е заел мястото на най-истинския и най-български празник.

Затова всяка година го отбелязваме с много вълнение, вяра и от сърце. Виждаме го и днес по улиците и площадите на Благоевград, в ентусиазма и възторга на учители и ученици, на млади и възрастни.

Делото на светите братя Кирил и Методий и техните ученици е велико, защото ни е съхранило като нация в трудни времена. То отразява в най-пълна степен стремежа на народа ни към просвещение и духовно израстване.

Добавени коментари

Наум публикува:
24 Май 2018 | 12:07
Добре е човекът,който говори за култура,образование,писменост...самият той да има тези качества.Когато не ги притежава - блокира коментарите.Но е станал народен представител?!Така вече той има възможност да притежава личен Пи аР,който ще попълва неговите празноти.Много сме напред!Мисълта ми е за "народният" представител Александър Мацурев,чието образование,възпитание,култура,интелект...изцяло са под въпрос.Да сте му чули гласчето от парламентарната трибуна?Няма и да го чуете.Но не пропуска случаят да се подписва под всяко колективно изявление на групата от ГЕРБ-Благоевград.Много има какво да се каже по този въпрос.

Добавете Вашия коментар

TOP