Народната представителка от ГЕРБ в Благоевград Даниела Савеклиева се поглези с червено вино и бански деликатеси в култова механа в Банско

03 Септември 2017 | 14:10
2 коментара
Хайлайф

Депутатката от ГЕРБ в Благоевград и областен координатор на партията на Бойко Борисов в Пиринско, Даниела Савеклиева пийна червено винце и похапна бански деликатеси в компанията на пиарката на ГЕРБ в Банско и нейна добра приятелка, Венета Тенева.

Двете дами се глезотиха до късните вечерни часове на отминалата вечер в механата на председателя на Съюза на туристическия бизнес в града и общински съветник Малин Бистрин, който специално за своите гостенки отвори червено вино от най – добрата си селекция.

През цялата вечер, тримата вдигаха тежки наздравици с пожелания за здраве, успехи и ползотворна работа на парламентарната група на ГЕРБ през започналия преди дни политически сезон. 

Посетителите на култовата банска механа останаха повече от очаровани от присъствието на двете дами в нея, гледайки ги с удивление и нескрит интерес.

Гостите наблюдаваха с любопитство най - вече Даниела Савеклиева, която закова върху себе си погледите им облечена с тинейджърска тениска и шармантна шапка, тип – бомбе на главата си, изкусно съчетано цветово с гривната на ръката и.

Приятелката и Венета Тенева пък бе заложила на елегантна бяла риза с черно потниче под нея. Усмивките не слязоха от лицата на двете през цялата вечер, а доброто им настроение не остана незабелязано от посетителите, които доволно подмятаха, че толкова красота събрана на едно място, не са виждали отдавна.

Даниела Савеклиева бе в Банско по повод на фестивала „Банско Балкан фест”, състоял се в курортната община в рамките на два дни.

Лятната фестивална столица събра на една сцена, култови български, сръбски и гръцки изпълнители. Сръбската прима Драгана Миркович, която повече от 30 години е на върха на музикалната сцена също бе сред изпълнителите в Банско .

Тя заедно с още една сръбска изпълнителка – Злата Джуркович подгряха публиката на макс и нажежиха страстите на присъстващите до червено.

 

Добавени коментари

Kuii публикува:
03 Септември 2017 | 16:23
Ebati i Kurventiii te
Бойко Борисов публикува:
03 Септември 2017 | 16:15
Те нека се глезят гербаджийте дрисливи, вместо да направят най - сетне нещо адекватно за народа освен магистрала и корупция...

Добавете Вашия коментар

TOP