Напълно обновяване на кметството и нов водопорвод на махала "Стамболийска" и махала "Сръндачка" в Градево след изборите

19 Октомври 2019 | 11:16
0 коментара
Политика

„Здравейте на всички! Добре знаем, че на 27 октомври предстоят избори за местната власт и въпреки това, че кметът Апостолов е единственият кандидат за общински кмет, необходимо е да излезем да гласуваме, за да изберем общински съвет, който гласува политиките на общината. И преди да дам думата, искам, от името на цялото село Градево, да благодаря на кмета Апостолов за изключителната подкрепа. Благодарение на него и екипа му, през следващия мандат, кметството ще бъде напълно обновено, а водопроводът в две махали: „Стамболийска“ и „Сръндачка“ ще бъде подменен.“ – откри срещата кметът на село Градево – Кирил Йосифов.

„От всички нас зависи бъдещето на Община Симитли! Тук сме, не за да правим празни обещания, а за да си направим равносметка за това, което е направено и това, което трябва да се довършва. Разчитаме на вас да ни подсказвате какво още трябва да се прави, защото вие сте част от управлението. Продължаваме да работим за по-доброто на нашата община.“ – отбеляза Апостолов и подчерта значението в изборния ден. Избирателите да са активни. Важно е да изберат съветниците от „ПАРТИЯ НА ЗЕЛЕНИТЕ“ с номер 42 в бюлетината.

Главната тема на срещата в селото бе водопроводът, но ясно стана, че той ще бъде подновен, което зарадва жителите на Градево.

На 19.10 - събота, кметът Апостолов и кандидатите за общински съветници от неговата листа са в Нивото от 18:30 часа и в Полето от 19:30 часа.

ПРЕДИЗБОРНА ПУБЛИКАЦИЯ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Добавете Вашия коментар

TOP