Най-добрите комплекти спално бельо за стилно освежаване на спалнята

14 Юни 2020 | 09:24
0 коментара
Любопитно

Бяло спално бельо. Макар че повечето от вас вероятно си представят старовремските бели чаршафи, не за това говорим тук. На пазара се предлагат много разновидности от луксозно бяло бельо, например със сребристи или златисти нишки, или загатващи бродерии. То ще придаде на вашата спалня луксозното, успокояващо усещане на интелигентен хотел.

Спално бельо в пастелни цветове с флорални елементи. Този тип комплекти създават усещане за мекота и спокойствие. Ще ви накара да се почувствате по-близо до природата и ще създаде натурална и релаксираща обстановка, която да допринесе за спокойния ви сън.

Жълто с бежово и сиво. Една изключително модерна комбинация, която ще създаде съвременно усещане на дома ви. Ако стените на спалнята ви са в нежни пастелни цветове, леглото ще е точно елементът, от който сте имали нужда, за да разнообразите дизайна.

Комбинация от бяло и сиво. Създава леко футуристично усещане, а освен това е изключително неангажиращо. Ако сте в цветно настроение, винаги можете да добавите малко разнообразни възглавници и да промените обстановката за нула време без никакви усилия.

Цвят капучино. Може да са напълно изчистени или в съчетание с тъмно кафяво.  Създават усещане за мекота и уют в дома. Дори на подсъзнателно ниво ви водят до бленуваното почивно утро с чаша кафе в ръка.

Черно и червено. Тези два цвята са агресивни и в комбинация провокират. Ако спалнята за вас не е място за почивка, това е подходящият избор.

Принтове с цветя. Няма жена, която да не е привлечена от тях. Дали ще е леко загатнат елемент по ръба на калъфа за завивката, дали ще е огромна орхидея на светъл фон или куп дребни цветя разпръснати навсякъде, факт е, че цветята създават усещане за свежест и изпълват помещението с живот.

Принтове с животни. Може и да не са най-удачни, когато говорим за стил и все пак какво по-приятно може да има от това любимото животно да те гледа от леглото.

 

Източник: spalno-belyo.com

Добавете Вашия коментар

TOP