Нагъл обир в Рила! Маскирани ограбиха главната счетоводителка на Хлебозавода в Кочериново Мая Чергарска, докато спи

13 Март 2019 | 20:19
1 коментара
Общество

Двама маскирани са нападнали в дома й в Рила главната счетоводителка на Хлебозавода в Кочериново Мая Чергарска, задигнали са 350 лв. и златни накити. Сцената като от криминален филм се разиграла в дома на 64-г. Мая Чергарска в Рила в понеделник около 4 ч. призори.

Жената, която спяла дълбоко по това време на денонощието, се събудила, когато усетила, че ръка й запушва устата. Когато отворила очи, ужасена видяла мъж с качулка на главата, който й казал, че ако крещи, ще я убие.

Тя разбрала, че в къщата й има и друг човек, тъй като чула шум от отваряне и затваряне на чекмеджета. После видяла и другия мъж, който също бил маскиран с качулка на главата, така че тя да не може да разпознае нападателите. Заплашената жена дала на бандитите златно синджирче, златния пръстен, който бил на ръката й, и 350 лв., които имала в наличност. След като взели плячката, крадците напуснали дома й. Въпреки шока от нападението М. Чергарска успяла да набере тел. 112 и да съобщи за грабежа, извършен в дома й. На място пристигнали криминалисти от РУП – Рила и извършили следствени действия.

В РУП – Рила се привикани на разпит криминално проявени лица, за да се установи самоличността на нападателите. Вчера Мая Чергарска не беше на работа в хлебозавода на благоевградския бизнесмен Нейчо Гръчки в Кочериново, където тя е главен финансист. Както “Струма” писа, в събота срещу неделя в дома му беше нападнат и 62-г. мъж от село Слатино, което е на няколко километра от Рила. Д. Николов бе пребит за 2 лв. от криминално проявения 65-г. Румен Чучуков, който наскоро е излязъл от затвора, и го прати в болница. в.Струма

Добавени коментари

Мишо публикува:
13 Март 2019 | 22:00
Следващия път стрелба с пистолет по тях за да не извършват втори път подобно нещо...

Добавете Вашия коментар

TOP