Наградиха победителите в Националния конкурс "НП "Рила" - познат и непознат"

30 Ноември 2017 | 11:23
0 коментара
Култура

На официална церемония в "Младежки дом" - Благоевград бяха наградени победителите в Националния конкурс "НП "Рила" - познат и непознат".

В категория "Фотография - I - XII клас" талантливите ученици от Трето ОУ в Гоце Делчев бяха отличени с второ място и поощрение.

Участниците в различните категории тази година бяха над 1200 от цялата страна в различните категории. Конкурсът бе организиран от Център за личностно и творческо развитие на децата - Благоевград, Дирекция "Национален парк Рила", Регионално управление на образованието - Благоевград, Национален дворец на децата.

На официалната церемония по награждаването, учениците от Трето ОУ изненадоха Красимир Андонов – директор на НП «Рила» с колаж от проведените съвместни дейности.

Малките природолюбители ясно заявиха, че в тяхно лице пазителите на природата от Дирекция "НП Рила", могат да открият съмишленици, приятели от клуб «Пирински стражи» при Трето ОУ «Братя Миладинови», които с удоволствие ще се включат във всяка кампания, която НП "Рила" смята да осъществи.

Ръководители на учениците в конкурса бяха Славка Жостова, Лозана Грозданова и Александър Халачев, които са и ръководители на "Пирински стражи" при Трето ОУ :Братя Миладинови".

Добавете Вашия коментар

TOP