НАГРАДИ ОТ XIII НАЦИОНАЛЕН СТУДЕНТСКИ ФЕСТИВАЛ ДОЙДОХА В БАНСКО

28 Октомври 2020 | 17:01
7 коментара
Култура

 

ДИПЛОМИТЕ - РАВНОСТОЙНИ НА УСПЕШЕН КАНДИДАТСТУДЕНТСКИ ИЗПИТ

 

Младата музикантка Александра Полежанова – ученичка в СУ”Неофит Рилски” гр.Банско, спечели първо място като инструменталист с пиано и второ място като вокалист в категория Музика на конкурс в рамките на XIII Национален студентски фестивал 2020. Георги Юлев от ПГЕЕ гр.Банско пък се класира втори в категория Фотография.

Югозападният университет „Неофит Рилски” гр.Благоевград даде възможност за изява на ученици от средните училища в Националния студентски фестивал на изкуствата. В рамките на фестивала беше проведен онлайн конкурс "Изкуството като мечта и мечтите в изкуството"- сцена за млади таланти в музиката, танца, изобразителното изкуство, театъра, киното и фотографията.

 Творбите и изпълненията на участниците са журирани от хабилитирани  преподаватели в областта на изкуствата от български университети. Връчените от тях дипломи на победителите са равностойни на успешно положен кандидатстудентски изпит за Факултета по изкуствата на Югозападния университет.

Добавени коментари

ДО Добри - Катя публикува:
29 Октомври 2020 | 10:34
Само прост селянин от Добринище може да си рекламира гнусната механа тук на гърба на Банско. Всички знаем кой го прави това.
Добринище публикува:
29 Октомври 2020 | 09:33
Банскали сте много ама много прости. Я елата в Добринище да видите болни има ли. При вас е пламнало, ама искате да ни вземете туристите, както вече 20 години го правите. Рзи не дават истинска информация, в банско сте хиляди болни, тука един няма. Заразните сте и плашите туриста, при нас е спокойно и чисто. Маханите ни спазват всички мерки, в "Бабуч" се чисти всеки ден, със спирт, дори и пода! Добринище ще спасим сезона който вие за малко да провалите!
селяк от Добринище публикува:
29 Октомври 2020 | 09:02
От сайта на РЗИ - https://www.rzibl.org/?p=2204 На територията на област Благоевград новорегистрирани случаи с COVID-19 – към 27.10.2020 г. – общо 95 Добринище – 2 положителни теста БАНСКО 0
селяк от Добринище публикува:
29 Октомври 2020 | 08:57
Конкурса е онлайн бе боклук, какво мероприятие? Справка в РЗИ 26.10 - 2 положителни теста Добринище, 27.10 - 1 положителен тест Добринище, 28.10 - 3 положителни теста Добринище. Банско 0 положителни теста
Добри В. публикува:
28 Октомври 2020 | 20:30
Искам да ви кажа че наистина в Банско е страшно, но в Добринище нещата са добре организирани - там се спазват всички мерки и туристите спокойно могат да ни посещават. Препоръчвам много Механа Бабуч, страхотно меню, имат и оферта за нова година - само за 99.99 лв. Изберете Добринище, ние сме чисти и се пазим от КОВИД19!
Тя публикува:
28 Октомври 2020 | 20:28
Ех,Жоре що злобееш
Жоро публикува:
28 Октомври 2020 | 20:22
Да плача ли , да се смея ли... Какви са тези изяви в пандемия незнам!! Банско е пламнало, ние си организираме мероприятя... Ако има държава Банско трябва да се карантинира поне за месец , да отшуми вируса, да намалеят заболяванията... Падат като круши на площада, те забавления си организират. Изтрещял народ, яко изтрещял!!! В Добринище се спазват мерките, там проблем няма, но в Банско е просто КОШМАР!

Добавете Вашия коментар

TOP