Нагли шофьори паркират като талибани в Благоевград, граждани : "Минаха всякакви граници на човечност"

05 Януари 2018 | 15:48
1 коментара
Общество

Нагли шофьори ежедневно паркират колите си на места за инвалиди в Благоевград.

За това сигнализираха на имейла на Pirinsko.com.възмутени граждани, които изпратиха и снимки като потвърждение на безочието на наглеците.

Според направените фотоси, последният случай на нагло паркиране е от преди два дни, когато шофьор на бус с кюстнедилска регистрация погазил закона.

„Тези нямат срам, минаха всякакви граници на човечност и толерантност. Сблъсках се очи в очи с шофьора на буса, тъй като исках аз да паркирам на въпросното място, тъй акто съм инвалид и имам право на това. Така, след като му направих забележка и му казах че има два варианта, да извикам полиция или да му залепя стикер "АЗ СЪМ НАГЛЕЦ...", той се опита да ме изблъска с колата. Тогава в спора се намеси и приятелят ми, който беше с мен. Той също направи остри забележки на шофьора. Мъжът обаче нали е безскрупулен по никакъв начин не се опита дори да признае вината си”.

Това написа на имейла на медията ни възмутен благоевградчанин, който призова отговорните органи да предприемат драстични мерки за овладяване на безобразното паркиране.

Добавени коментари

КАТ публикува:
05 Януари 2018 | 20:00
Тоя бус е за акт по ЗДП. ЛОШ външен вид!

Добавете Вашия коментар

TOP