Над 50 обекта в Пиринско с внезапни ревизии от НАП

18 Януари 2020 | 14:01
1 коментара
Бизнес

52 търговски обекта – хотели, заведения, бензиностанции, аптеки, студия, магазини и дори общински паркинг в Пиринско изненадаха инспектори от НАП и те вече са в списъка като подлежащи на запечатване за констатирани нарушения на данъчните и осигурителни закони.

От Благоевград са включени хранителният магазин „БГ Маркет 4“ на ул. „Славянска“ 79 на фирма „Бете 111“ ООД, фризьорски салон „Кокона“ на „Любима Мишева“ ООД и зеленчуков магазин на ул. „Калиманци“ 1 на „Любима Мишева“ ЕООД, магазин на „Евромаркет“ ЕООД на ул. „В. Левски“ 3, спа хотел „Монте Кристо“, бензиностанция „Газпром“ на гл. път Е-79 на НИС „Петрол“ ЕООД и книжарница „Дъга на „Дъга-2000“, от Разлог обектите  в списъка на НАП са козметично студио на „Разлог Инвест“ ООД, автомивка и кафе на „Авто Ник 75“ ЕООД, автосервиз на фирма „Естел“, бензиностанция на „Б и А Карго Транс“ ООД и магазин на „Геолин 1“ ООД. В разложкото село Баня на запечатване подлежи хранителен магазин на ул. „Втора“ 15 на „Соня Чобанова 58“ ЕООД.

По-сериозен е броят на подлежащите за запечатване на обекти в Банско - баничарница на „Айс груп 2018“ ООД, магазин за подаръци на ул. „Цар Симеон“ 45 на „Таня Духова-Теди“ ЕТ, ресторант „Канчето“ на ЕТ „Никола Калоянов“, магазин за мебели на „Транс-Мебел“ ЕООД, магазин „Джоджо“ на „Стил 63“ ЕООД, склад за плодове и зеленчуци на „Белла-СНС“ ЕООД,  студио №44 на „Джи енд ем“ ООД, апарт хотел Сейнт Джон на Стоянка Асенова Димитрова, магазин на ул. „Пирин 44“ №16 на „Люлю арт“ ЕООД и къща за гости „Момини двори“ на „Тонев и син-Давид Тонев“ ЕООД, а в село Кремен в същата община – магазин за хранителни стоки на ПК „Пирин“.

В Сандански данъчните са констатирали нарушения, заради които са застрашени от затваряне бензиностанция на фирма „Стопетрол“, хотел „Перун“ на „Профстрой“ ООД и бензиностанция на „Капатово“ ООД в село Зорница. В Петрич в черния списък на НАП фигурират нощен клуб Авалон на „Авалон“ ООД, пицария „Хипо“ на ЕТ „Иван Андонов Атанасов“ и бензиностанция в местност 7-ми километър с. Първомай на „Хаджиеви-Стойчевски“ ООД. Подлежащи на запечатване от НАП са и бърза закуска на „Гевси“ ООД и лавка  на ул. „Дунав“ 27 на ЕТ „Авгелина Георгиева-98“, и двете в Гоце Делчев, механа „Родопски кът“ в гърменското с. Лещен, гостилница „При майстора“ в Хаджидимово на „Коджебашев“ ЕООД, аптека на „Виф Арма-2009“ ЕООД в с. Огняново, аптека в с. Брезница на „Мария Даракчиева 1 А“ ЕООД, аптека на „Виталис-Р“ ООД в белишкото с. Краище, мотел-ресторант „Мерина“ в района на Кресненското ханче на гл. път Е-79 на „Мерина 58“ ЕООД, склад за строителни материали на гл. път Е-79 в района на Струмяни  на „Байрак 2112“ ЕООД и механа „Св. Варвара“ в гр. Мелник на „Петър Арнаудов 62“ ЕООД.

 Фирмите имат 3 дни срок да обжалват през Административен съд предвидените санкции.

Добавени коментари

Котев публикува:
19 Януари 2020 | 06:53
На Мама Хотелчето сминералната водичкаа

Добавете Вашия коментар

TOP