Над 350 членове и симпатизанти на ДПС от Неврокопско отбелязаха 26 години от създаването на партията на Ахмед Доган

26 Февруари 2016 | 13:27
0 коментара
Общество
Над 350 членове и симпатизанти на ДПС от Неврокопско отбелязаха 26 години от създаването на партията на Ахмед Доган

Изключително тържествено в ритуалната зала на гоцеделчевското село Брезница, повече от 350 членове и симпатизанти на ДПС отбелязаха 26 - годишнината от основаването на  ПП "Движение за права и свободи" в област Благоевград.

На събитието и да засвидетелстват своята положителна позиция и лоялност към ДПС, в Брезница пристигнаха активисти, кметове, общински съветници, както и ветерани основатели на партията от целия  гоцеделчевски регион и област Благоевград.

Тържеството по случай 26 години от основаването на ДПС откри с пламенна и тържествена реч областния председател Ведат Хюсеин.

Голямото събитие бе гарнирано с прекрасните изпълнения на самодейците от читалището в Брезница, което бе и своеобразен поздрав към всички присъстващи, и гоцеделчевският оркестър „Импулси“, който подгряваше празничното настроение по време на отбелязването на годишнината.

Гвоздеят на тържеството бе прожектираният трогателен и прочувствен филм, показващ пътя, който е извървяла партията от зората на демокрацията до днес.

Той накара много от присъстващите основатели – ветерани в партията на Ахмед Доган да се просълзят .

Отрупаната с многобройни и разнообразни блюда шведска маса и хубавата музика поддържаха градуса на настроението на всички присъстващи.

Сред представителните гости бяха и председателят на младежката организация на ДПС Елис Бекова и бившата секретарка на партията в община Гоце Делчев, Зайде Джугнат.

Депутатът и заместник-председател на Народното събрание Алиосман Имамов изпрати поздравителен адрес към празнуващите годишнината от основаването на ДПС в област Благоевград, както и своето извинение и съжаление, че поради неотложни ангажименти не е успял да присъства на паметното за всички лоялни към ДПС членове, симпатизанти, кметове и общински съветници.Инфомрежа

Добавете Вашия коментар

TOP