Над 3000 българи ще посрещнат Нова година на екзотичен остров

27 Декември 2018 | 10:46
0 коментара
Любопитно

110 000 българи ще посрещнат Новата година зад граница. От тях 3400 ще отброят последните секунди на 2018 г. - на екзотичен остров. Дубай, Карибите, Тайланд и Бали са сред топ търсените летищни дестинации от българите.

В магнит за българския турист се превръщат също Румъния, Албания, Грузия и дори родината на Дядо Коледа - Лапландия.

В Дубай на 31 декември купоните са навсякъде - на плажа, на покривите на хотелите, в емблематичните дискотеки..

Ако искате да посрещнете Нова година не веднъж, а цели два пъти, изборът е Нова Зеландия иостров Раротонга. Заради различните часови зони има две партита и страхотен новогодишен бонус - плажни спомени посред зима. Безкрайни партита на открито и латино ритми ви очакват на брега на Карибите. Плажовете на Хавана и Варадеро са сред топ офертите за новогодишната нощ.

В чужбина - най-евтино ще посрещнем Нова година в съседните държави. Пакетите започват от 115 евро, в европейските столици, където празненствата са доста пищни - 450 евро, а офертите за любителите на екзотичните дестинации започват от 1500 евро и минават 3 000 евро.

Нова година по бански можем да посрещнем по-евтино, ако сами организираме почивката. Основен разход остава самолетният билет, съобщава NOVA. Oнлайн платформите ни помагат да избираме най-ниските цени на полетите измежду офертите на стотици авиокомпании. Пакетите на туроператорите започват от 7 нощувки.
 
По-евтино море през зимата можем да си гарантираме с по-близките топли дестинации - като Египет, Мароко и Алжир. През последните месеци евтините самолетни билети превърнаха и други дестинации в хит сред българите. Пакетите за Нова година там са около 2000 лв.

В магнит за българите се превръщат и почивките в нови европейски дестинации. В Грузия например можете да чуете най-дългия тост за Нова година. А в родината на Дядо Коледа - Лапландия - да откриете белобрадия старец, джуджетата и работилницата, в която изпълняват желанията на милиони деца по света.

В Албания например Нова година можем да празнуваме за 365 лв. Най-търсени обаче остават празненствата по площадите на европейските столици.

Добавете Вашия коментар

TOP