Над 2 км улици грейват с нов облик в Разлог

10 Юни 2019 | 14:15
3 коментара
Бизнес

В проекта са предвидени реконструкция и рехабилитация на над 2 км. улици и прилежащите им тротоари на най-натоварените и конфликтни пътни артерии в град Разлог – ул. „Христо Ботев“, ул. „Опълченска“, ул. „Стара планина“, ул. „Черна река“ и ул. „Стара планина“ до отклонението на пътя за село Годлево.

 

Характерът на инвестициите, тяхното разположение и комбиниране ще доведе до значително подобрение на условията за обитаване и придвижване на местното население.

С осъществяването на проекта ще бъде решен проблемът с едно от най-натоварените кръстовища в града, където са констатирани множество пътно транспортни проишествия, а именно кръстовището на улиците „Христо Ботев“ и „Александър Стамболийски“, по-известно като „Кестена“. Там ще бъде направена цялостна реконструкция на пътното платно и тротоарите, ще има разширение на моста и укрепване на реката с частична подпорна стена.

Изграждането на кръгово движение при улиците „Опълченска“ и „Черна река“ ще подобри организацията на движението и ще улесни достъпа до многопрофилната болница в град Разлог.

Изцяло реконстуирано ще бъде и кръстовището при улиците „Черна река“ и „Стара планина“. На всички новоизградени кръстовища ще бъде поставено енергоспестяващо улично осветление.

Стойността на проекта възлиза на 1 785 406 лева. Инж. Красимир Герчев е създал необходимата организация за стартиране и изпълнение на дейностите по договора.

Добавени коментари

До спец Гешев публикува:
11 Юни 2019 | 22:54
Не грейват - СВЕТЯТ, като коледни елхи! И още няколко къщи, дойде има малко КУРаж след "биенето" на изборите цели 9 процента от целокупния български народ имащ право на глас е гласувал за тях. И разбира се сега пак си подкарваме старата песен на нов глас, далавери, крадни, ако кажа корупция значи ги хваля. Тука всичко отдавна е подминало нормалните граници на каквото и да е. Който не е гледал, нека гледа последното предаване на Евродикоф, брой 61, там всичко е описано. Честита Ви "пОБЕДА"!
dfgghj публикува:
10 Юни 2019 | 19:09
бая парици че лапнаа гербаджиите
запознат публикува:
10 Юни 2019 | 14:20
Наи добрия град за живеене,самоче не останаха местни. Да живее циганлъко.!!!

Добавете Вашия коментар

TOP