Националният отбор по свободна борба воден от Серафим Бързаков на подготовка в Белмекен

16 Декември 2017 | 14:12
0 коментара
Спорт

18 състезатели от националния отбор по свободна борба, водени от старши треньора Серафим Бързаков започнаха подготовката си за предстоящия спортен сезон през идната година.

С отбора заедно тренира и благоевградският бизнесмен Николай Динков – Нинджата.

Традиционно, както всяка година по това време, те са впрегнали силите си на базата в „Белмекен”, където не жалят сили за максимална подготовка, научи екип на медията ни.

Старши треньорът на националите ни по свободна борба, Серафим Бързаков коментира специално за Pirinsko.com, че лагерът продължава около 20 дни, като през това време състезателите тренират ударно по четири часа на ден.

„ Тренировките са разпределени по два часа сутрин и два часа следобед. Време напълно достатъчно за постигане на дори резултати. Към момента всички момчета са впрегнали сили за предстоящите две първенства през следващата година – Европейско и Световното. Тренираме всяка година на Белмекен, тъй като тук въздуха с оглед на височината е по – гъст и това помага на състезателите след това на спортния тепих. Настроението е вече празнично, но тренировките не спират4, заключи Серафим Бързаков.

По думите му предстоящите Европейско и Световно първенство догодина са приоритет за отбора и той е убеден, че момчетата ще ги приключат с медали.

 

Добавете Вашия коментар

TOP