На вниманието на КАТ-Благоевград, РУП и община Банско: Незаконен метален навес е построен върху пътното платно на ул. "Тодорин връх"

23 Юни 2017 | 14:31
19 коментара
Общество

 Будни граждани сигнализират: "Общинският съветник, собственик на комплекс „Молерите” и председател на туристическия бизнес в Банско Малин Бистрин е построил незаконен метален навес върху пътното платно на ул. "Тодорин връх" в курортния град.

 

Днес в община Банско и районното полицейско управление е постъпил сигнал, в който е посочено, че на улицата зад комплекс „Молерите”, който се стопанисва от местния депутат е монтирана метална конструкция, разположена върху пътното платно и затруднява движението на МПС, както и че пешеходците не могат да се движат по тротоара, на който са наредени десетки кубика дърва за огрев и кофи за смет.

 

Преди време Pirinsko.com сигнализира за случая, като потърси Малин Бистрин за коментар, който не отрече направения от него незаконен навес и каза, че е хубаво да има будни граждани, но не само да критикуват, а да споделят и какво е направил съветникът в Банско, като изрично подчерта, че ще иска право на отговор.

Добавени коментари

Правилно! публикува:
25 Юни 2017 | 17:46
Според Наредбата всички гражданье са длъжни да си държат кофите за боклук /не за герберски боклуци/ в двора и да ги изнасят в деня на извозването.Малинчо да прави същото!За колите няма да подигаме въпрос,защото сме 1:1 - ние си държим колите на улицата и неговите гости паркират безплатно пред механата!
Съгласен с Лазар публикува:
25 Юни 2017 | 14:16
Добре,Лазаре!Хайде сега нека този човек да се изравни с другите "гражданье" /неговите избирателье/ като си прибере разглобяемите навеси,контейнерите и амбалажа.Да останат САМО дървата, както на "гражданьето".
Продължение на Селяне до Лазор публикува:
24 Юни 2017 | 21:54
Мислим,че наредби-устни или писмени трябва да се спазват от всички.Още повече от тези,КОИТО СА ГИ ПИСАЛИ!Независимо дали са управляващи или не!За това,че някой е направил добро за Банско - ДЪЛБОК ПОКЛОН!Но не мислим,че ще трябва да му плащаме с извънредни привилегии.Мислим също,че е работа на кмета да реши един толкова проточил се проблем!А за това кой бизнесмен къде ще си разполага бизнеса си е лично негов проблем!Да го разположи в Разлог,Белица,Якоруда-където ще.Едва ли ще навреди съществено на града ни.Празна ниша не остава.Но да не трепка вече толкова време-меко казано е НАГЛОСТ!Когато даден човек реше да развива подобен бизнес предварително си прави сметка за подобни площи.
Селяне до Лазар публикува:
24 Юни 2017 | 21:36
Прав си,ама не съвсем!Улиците са създадени за движение и няма понятие "глуха","второстепенна","важна" и не толкова важна по смисъла на Наредба №1.Дървата също са преместваем обект-"подвижна конструкция".През зимата не можеш да накараш никой да си остави дървата на улицата.Всеки ги прибира на сухо и по- близо до печката.За разлика от въпросните контейнери и амбалаж,които винаги са там.А през зимата има и сняг,който още повече затруднява движението,та колкото и да са красиви и добре подредени кошове за боклук и амбалаж.НО далече съ от мисълта да защитавам,който и да било.По смисъла на Закона - В НАРУШЕНИЕ,СА И ЕДНИТЕ И ДРУГИТЕ.Но някои гражданье по-не са в нарушение,особено,ако са по-близко до кмета...
Иван публикува:
24 Юни 2017 | 17:55
На първата снимка се вижда сянката на Бриндо, него не можеш да го объркаш никъде.
Лазар публикува:
24 Юни 2017 | 17:53
Този навес дори не се води временна постройка, а подвижна конструкция, която можеш по всяко време да преместиш където си поискаш. От нея Малин нито печели, нито ощетява някой, нито пречи на пътното платно, тъй като улицата е глуха, слабо населена,и обезлюдена. Напротив извадил е от неговия личен джоб пари за да облагороди улицата и да я направи по красива, отколкото да са разхвърляни кошчетата Контейнерите са подредени и в добър вид. Съветвам Малин наистина да си премести бизнеса в Разлог, там никой няма да го напада за такива маловажни, ялови и безсмислени нападки и публикации. Банскалии не го заслужават, Да отиде да дава хляб на разложани. Защо не се подават сигнали на селяндурите от Банско и техните дърва които стоят с месеци по тротоарите, колите им по 2-3 от семейство на тротоарите, а нападате човек чиито негови клиенти оставят хиляди левове в Банско. А бе селяне?
asq публикува:
24 Юни 2017 | 09:52
iskam vseki koito pishe komentari da si napravi pred kashtata ili zad kashtata naves na ulicata ta da vidim togava kon bob qde li na utreto sa te privikali da go butate a globata e v krapa varzana
Бай Гошо публикува:
23 Юни 2017 | 20:07
Боклуците дека са порачели публикацията в пиринско писуваа като скасани цала вечер. Абе отрепки завистливи, имото е 100000000000000000000% законно придобит от малин, платил е в повече на собствениците, за навеса малин е извадил пари да очовечи улицата, да не мериса на мърша насекъде. Гадно племе долно, че гниете под земята.
eho ot pirina публикува:
23 Юни 2017 | 20:03
eho ot pirina nawes bistrin srina patriota shambi razsmeq eho ot pirina taskata pradna i na bistrin navesa butnaa
башибозук публикува:
23 Юни 2017 | 19:50
людето спи не само навесо а и комплекс молерите е построен върху частен имот който е заграбен от малин а паркинго кмето дето му даде пред механата и хотела ей хора прогледнете малко бре та тава си е башибозук
Бай Гошо публикува:
23 Юни 2017 | 19:12
Еден и същи човек писува коментарите в тоо сайт, верно малин дава леп на фного хора и фного люде знаяя за Банско от малин бистрин, ако толкова ви пречи малин, да иде да направе бизнес в разлог, та вие банскалии да ядете куро на преоданци за жъти стинки да работите, по цал ден да ве мачаа, оти малин ве гледа в очите кату мамини дечица, неблагодарни селяне прости и гнасни. Еден да не остане в селото, сички да ве вида в земята
Колега публикува:
23 Юни 2017 | 19:07
Според проверка ще установи че навеса не е над пътното платно а след добре наредена маса ще стане ясно че улицата е затворена на Малин Бистрин не му стигна кмета нема ли да направи синя зона улица Глазне нека влезне некой лев в бюджета на общината
do kmeta ikonomov публикува:
23 Юни 2017 | 18:53
ikonomov tozi senik trebuva da se butne a za globata che se pogriji kat s administrativno nakazanie po zakona po patishtata
РАЗЛОГ публикува:
23 Юни 2017 | 18:26
Какво чака тази гелосана мастия да го маха тоя навес и твае та той е монтиран на пътя вижда се
Georgi Angelov публикува:
23 Юни 2017 | 16:50
ta snimka q qsam napril predi vrema i sujelqvam se mu lija kuro na ikonomov i bistrin oti q sum kurvata na gerp v bansko i mn obichm da se eba s djikata
banskaliq публикува:
23 Юни 2017 | 15:56
По цяло Банско има боклуци и дърва по тротоарите па той си ги е подредил и изчистил човека Пречи ви акъла.Време е общината да въведе по строг контрол за безразборните боклуци и дърва и санкции както е в Разлог :)
Асен публикува:
23 Юни 2017 | 15:21
Не мога да си представя как нпкои приемат като нещо нормално,това някой да е заел тротоара, че и част от пътното платно.
Банско 1 публикува:
23 Юни 2017 | 15:12
Почти пред всяка къща в Банско има дърва по тротоарите.Само Малин ви пречи.
Банска публикува:
23 Юни 2017 | 14:45
А бе, спрете се да хулите момчето!Вижте какво хубаво е направил!Това може само той да направи.Той и Монтофон-Георги.Те взаимно се допълват-правят най-хубавото за Банско.

Добавете Вашия коментар

TOP