На тържествена церемония! Връчиха дипломите на 175 магистри и бакалаври в ЮЗУ

18 Май 2018 | 16:12
0 коментара
Култура

На тържествена церемония в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград 175 бакалаври и магистри от факултета „Обществено здраве, здравни грижи и спорт“ получиха дипломите си за завършено висше образование. Деканът на факултета - доц. д-р Стоян Везенков, откри тържеството и поздрави абсолвентите от 13-те специалности, които се дипломират.

„Всички вие днес получавате своите дипломи, те не са просто късче хартия, а свидетелство за всичко, което преживяхте през тези години. Желая искрено на всеки от вас да не спира да учи през целия живот, да не спира да реализира идеите си, да участва активно в сътворяването и прилагането на новото в света. Помнете, че вратите на университета и вратите на нашите сърца, като ваши първи водачи в живота, ще си останат завинаги отворени към вас“, каза доц. Везенков.

Приветствие към дипломантите отправи и ректорът на университета - проф. д-р Борислав Юруков. „Вие трябва да се грижите за най-важното нещо за обществото, а именно за неговото здраве. Нивото на обучение в Югозападния университет, екипът от преподаватели, които осигуряват това обучение ни дават абсолютната убеденост, че вие сте подготвени за високоотговорната ви работа – да се грижите за обществото“, каза проф. Юруков. Той пожела на завършващите здраве, късмет и успехи във всяко тяхно начинание.

Ректорът награди с плакет отличниците на Випуск 2017 – Петя Субева, завършваща специалност „Кинезитерапия“ с успех 5.88 от семестриалните изпити и 6.00 от държавните изпити, и Илиян Кашкин, завършващ специалност „Кинезитерапия“ с успех 5.85 от семестриалните и 5.50 от държавните изпити.

Добавете Вашия коментар

TOP