На тези 3 зодии не трябва да се доверявате за нищо на света

31 Май 2018 | 18:02
0 коментара
Любопитно

Представителите на тези 3 зодиакални знака далеч не са толкова прости, колкото изглеждат на пръв поглед.

В отношенията си с такива хора е по-добре да се ръководите от правилото „доверявай, но проверявай”.

Близнаци

Представителите на този „двойствен” зодиакален знак могат да имат две лица, които непрекъснато да сменят докато общувате. Имайте предвид, че решенията и обещанията, които дават, могат да идват само от едната „половина” на този човек. Научете се много добре да преценявате с коя част от личността разговаряте в този момент.

Везни

Тези, които са се родили под „нестабилен” въздушен знак, са склонни да анализират всичко наоколо, включително и собствените си думи. За тях е много характерна словесната конструкция „от една страна..., докато от друга...”. И започва неспирна въртележка, на която ще ви се наложи да се качите при общуването си с Везни. Помнете къде и какво ви е казал този човек. По-често му напомняйте обстоятелства около разговора ви – така той няма да може да се откаже от думите си.

Риби

Този воден знак е „двоен”. Рибите често страдат от бърза смяна на настроението. Такъв човек може да се промени кардинално само за части от секундата: изведнъж да се разпали, а след това също толкова рязко да се върне в спокойно състояние. При общуването с тях е много важно да се научите да забелязвате тези „цикли”./jenata.blitz.bg

Добавете Вашия коментар

TOP