На плаж в Симитли? Защо пък не!

10 Юли 2018 | 13:41
0 коментара
Общество


Лятото сякаш е на пауза, а  някак ни се иска вече да е 40 градуса и да сме на плаж. Е, от утре прогнозата почти обещава и това да се случи. До края на седмицата валежите май няма да бъдат основата на делниците и най- вече почивните дни.

Тогава, ако искате да   усетите приятната атмосфера на басейните и полъха на вятъра, мястото е Симитли. Невероятните басейни, разположени в Симитли, на изключително достъпни цени и приятна обстановка предлагат летни изживявания на гости и жители на града.

Басейните на стадион „Септември“ са най- добрата прохлада в летните горещини, голям басейн с  хладна вода и малък за малчуганите, очакващи най- много  лятото, за да отидат на плажа. Басейнът предлага вход от 4 лева, в цената на входа са включени шезлонг и чадър, което прави престоя Ви на басейна още по- приятен.

Откритият кръгъл бар предлага напитки и храна за всички желаещи.Детски кът с книжки за рисуване и забавни игри отвлича вниманието на децата и спомага за приятната почивка на родителите.

Минералните басейни също съчетават  прохладата на лятото, съчетани с прекрасната природа на градския парк в Симитли. Малък и голям басейн за всеки вкус, топла минерална вода, открити барове, храни и напитки очакват почиващите в най- горещите дни на лятото.

Там входната такса е 5 лева за възрастни, 3-за деца, шезлонг и чадър предлагат на цена от 4 лева общо.  Дестинацията е Симитли, заповядайте!

Добавете Вашия коментар

TOP