„На гости при баба и дядо“ в Белица

19 Юни 2018 | 18:06
0 коментара
Култура

След вчерашната, първа организационна среща с децата на Белица участници в програмните мероприятия на Народно читалище „Георги Тодоров-1885“ през дългата лятна ваканция , днес от 10.00 ч. започнаха интензивните дейности в централна читалищна библиотека.

Всеки ден участниците ще бъдат занимавани с образователни игри, ще рисуват, ще четат, ще посещават природни и исторически забележителности, ще гледат филми.
На първото образователно занимание, учениците от първи до шести клас , сборна група от гр. Белица и деца дошли на гости при баба и дядо от Благоевград , участваха в образователната игра „Познай коя е приказката“.

Гл. библиотекар Катя Веселинова остана впечатлена от успешното справяне на учениците с компютърната игра и от факта, че всички познаха приказните и анимационните герои в нея. „Това е достатъчен показател, че децата са ученолюбиви и обичат да четат приказки“ , сподели г-жа Веселинова.

В утрешния ден продължаваме в градския парк и изградената в него лятната читалня , разположен на главна улица „Владимир Поптомов“ с четене на откъси от задължителните книги за лято 2018 г.

Добавете Вашия коментар

TOP