На брифинг с журналисти! Новият директор на ОД на МВР-Благоевград ст. комисар Дойчин Дойчинов представи приоритетите си

20 Юни 2019 | 11:22
0 коментара
Криминално

Новият директор на ОД на МВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов бе представен официално днес пред журналисти.

Той даде брифинг тази сутрин, по времето на който сподели,  че идва от голямо софийско управление и е свикнал с динамиката и напрежението на работата. 

Пред представителите на медиите в областния център полицейският шеф коментира, че приоритетите, които ще зададе за работа на дирекцията ще бъдат борбата с битовата престъпност в малките населени места и престъпленията, свързани с наркотици и акцизни стоки.

„От един ден съм тук, все още се ориентирам в обстановката, но съм работил в едно от най-тежките райони управления в София, така че динамиката и напрежението са ми познати“, каза още ст. ком. Дойчинов.

По отношение на криминогенната обстановка в Сандански той заяви, че ще бъдат предприети незабавно мерки за овладяване на ситуацията.

Дали ще има смяна в ръководството на санданската полиция, Дойчинов каза, че не може да коментира към този момент, понеже не е запознат отблизо с работата на Районното управление.

Дойчин Дойчинов е на 39 години от София. Семеен е с две деца. Завършил е специалност „Национална сигурност“. В системата на МВР работи от 2004 година, като е заемал последователно различни длъжности в „Охранителна полиция“ и „Криминална полиция“. От 2010 до 2015 г. е работил в ГДБОП по линия наркотици, а от 2015 до преди няколко дни е заемал ръководна длъжност в 3-то РУ – София. Първо е бил началник в „Криминален сектор“, след това заместник-началник, а през последните две години е бил началник на самото управление.

Добавете Вашия коментар

TOP