На бал достоен за принцеса! Отличничката от ПМГ “Акад. Сергей Корольов” София Дренкова засия в шармантна рокля обсипана с перли на абитуриентска фиеста

26 Май 2018 | 19:35
0 коментара
Любопитно

Отличничката от ПМГ “Акад. Сергей Корольов” в Благоевград и дъщеря на доктора по история и преподавател в ЮЗУ “Неофит Рилски”, Илко Дренков – София грейна на бала си в шармантна бутикова рокля осеяна с перли и флорални елементи, дело на марков моден бутик в Петрич.

Красавицата прикова върху себе си погледите на всички с блестяща визия, фин  грим и осанка на принцеса.

Елегантно колие на "Сваровски" в тон с диадемата, закачливо вплетена в косите на девойката, пък нежно бе обгърнало врата и.

София ще продължи образованието си в Американския Университет в Благоевград, където възнамерява да завърши две специалности - бизнес администрация и журналистика.

Очарователната девойка искрено се надява един ден да работи в медийната сфера.

Тя с нескрита гордост и вълнение споделя, че баща й, Илко Дренков, който наскоро стана автор на книгата "Великобритания и македонският въпрос" (1919-1941),. насърчил своята дъщеря да се развива в хуманитарните науки.

Кавалерът на София, който е и неин съученик – Александър Миленков пък ще продължи своето образование със специалност бизнес в известен холандски университет.

Добавете Вашия коментар

TOP