На Бабинден: Община Сандански дари многофункционален принтер на АГ-отделението в Сандански!

21 Януари 2021 | 17:23
0 коментара
Общество

На Бабинден: Община Сандански дари многофункционален принтер на АГ-отделението в Сандански! Кметът засвидетелства своето уважение и към семейството на първото бебе за 2021 г. и най-възрастната акушерка в общината!

В знак на уважение и благодарност към всички акушери и гинеколози, които помагат при появата на всеки нов живот, кметът на община Сандански - Атанас Стоянов, подари на отделението многофункционален принтер, с пожелание да се раждат повече бебета, които да бъдат все така обгрижвани с любов, внимание и отдаденост.

За здраве бе отслужен водосвет!

 

В деня, посветен на родилната помощ, община Сандански засвидетелства своето уважение към семейството на първото родено бебе за 2021 г. и най-възрастната акушерка в общината!

 

По повод един от големите народни празници, посветен на „бабите“ – жените, които помагат да се появи нов живот, кметът на община Сандански – Атанас Стоянов, посети първото бебе за 2021 г. Малката Йоана, която се ражда на 1 януари 2021 г. в МБАЛ „Югозападна болница“, бе изненадана със специална грамота за първо бебе, кутия с подаръци и проходилка, с която да направи своите първи крачки. Кметът пожела на цялото семейство, за които Йоана е трето дете, да бъдат здрави и да отглеждат децата си с много любов и грижа!

С благодарност за грижата и всеотдайността, поемайки в ръцете си новия живот, кметът поздрави с кошница плодове и грамота, и най-възрастната акушерка в община Сандански - Мария Драгулева!

Добавете Вашия коментар

TOP