Мълчанието на агнетата! Съветниците на БСП Благоевград срам за града

29 Юни 2018 | 22:38
1 коментара
Политика

Съветниците от БСП в Благоевград мълчаха като риби на днешната сесия на ОбС  и не направиха нито едно изказване. Въпреки, че първите три точки бяха изключително важни за града те не взеха абсолютно никакво отношение по тях, съобщава Е79 НОВИНИ.

Безмълвни останаха към решението за годишния отчет за изпълнение на бюджета, инвестиционната програма на община Благоевград, сметките за средства от Европейския съюз, състоянието на общинския дълг и друга отчетна информация за миналата година.

Социалистите одобриха без забележки и  предложението  за  поемане на краткосрочен дълг в полза на местната общност от Община Благоевград за плащания по проекти, финансирани със средства от Европейския съюз.

А решението бе изключително важно,тъй като ставаше  въпрос за взимане на кредит за 1 година, за покриване на междинните разходите по започнати проекти по оперативни програми.

Червените  не поискаха повече разяснения за важните решения и ги приеха веднага.Интересно е, защо  те останаха безучастни, при положение че при предишни заседания засипваха с въпроси ,предложения и корекции по определените точки.

Запознати коментират, бе раздорът в БСП  Благоевград  е очевиден. Възможно е  съветничката Гергана Янчева да има амбиции да става общински председател и кандидат за кмет на града . От партийните редици шушукат,че тя прави раздор в редиците на партията като се противопоставя на всички предложения на общинския лидер Любен Милев. Той от своя страна се опитва да заздрави структурите, но старите партийци са яхнали Гергана Янчева и не позволяват да се заздравят партийните редици.

Добавени коментари

Хиха публикува:
02 Юли 2018 | 09:31
Хахахах Гергана Янчева - Кмет. Толкова е смешно, че чак ми става жал за тази господжа хихи. Това малумно човече, дето се слага на Кмета толкова много, а сега пък и стола ли иска да му вземе.

Добавете Вашия коментар

TOP