Мъжете направо си губят ума, когато видят жена, облечена с...

07 Ноември 2018 | 18:31
0 коментара
Любопитно

Хората са го казали много вярно: по дрехите посрещат, а по ума изпращат.

Според статистиката, 55% от впечатленията, които си създава един мъж за нас при запознанство, са базирани на външния ни вид!

И тъй като дрехите са толкова важни, ви предлагаме да подхождате много внимателно при избора им. Ако приятелките ви са във възторг от новата ви рокля, но приятелят ви я гледа неодобрително, по-добре е следващия път да отидете по магазините заедно с него. Но най-важното е да помните основните правила. Първото от тях е: никога не купувайте модерни тоалети от последните колекции на световноизвестни дизайнери. Първо, защото ще се оръсите яко и второ - мъжете не разбират нищо от мода!

Кои дрехи от женския гардероб все пак допадат на мъжете? На първо място бихме поставили чорапите! Жена, обута с красиви дантелени чорапи - това винаги ще бъде актуално и секси. Чорапите са мощно оръжие в ръцете на жените, но трябва да внимавате с тях: когато носите чорапогащи, уверете се, че ограничителните ленти върху тях са скрити от любопитни погледи, ако не искате да изглеждате вулгарно. Изборът на цвят също е много важен. Той трябва да е неутрален или като този на обувките.  

Второто място в класацията ни е за обувките на висок ток. Според 85% от мъжете високите токчета са символ на привлекателност и сексуалност. Въпреки това не си заслужава непрекъснато да се мъчите и да натоварвате гръбнака си с неудобни обувки на висок ток. Най-добре е за ежедневието да заложите на обувки с по-широки и стабилни токчета. Няма нищо по-непривлекателно от едно момиче, което се измъчва на високите си обувки и предизвиква само съжаление у околните.  

Бронзовият медал отива при деколтето. Мъжете обожават дълбоките деколтета, които едва прикриват красивата женска гръд.

На четвъртото място в класацията се нареждат късите поли, защото нито един мъж не може да остане равнодушен пред красивите женски крака. Добре е да запомните обаче, че когато говорим за мини, става въпрос за пола, чиято дължина е малко над коляното. Едва ли ще успеете да привлечете нечие внимание в пола, която прилича повече на долно бельо. Говорейки за привличане на мъжкото внимание, е добре да отбележим, че според статистиката, жената трябва да показва около 40% от своето тяло, а не 90%, както се получава при полите, които едвам прикриват дупето ви и повече приличат на колан. Работата е там, че когато жената е прекалено разголена, интересът на мъжа към нея се изпарява, защото на подсъзнателно ниво той решава, че тя е прекалено достъпна.  

Петото място в класацията е за тесните панталони. При правилен избор на цвят и кройка с тях всяка жена може да изглежда неустоимо. Важно е само да запомните, че избирайки такива панталони, трябва да имате и хубава фигура, която да покажете. В противен случай можете да постигнете обратен ефект. Няма нищо по-лошо от тесни дрехи върху фигура, за която може да се каже всичко друго, но не и перфектна. 

Любимата черна рокля на мадам Коко Шанел се нарежда на шеста позиция. На въпрос "Кой е идеалният тоалет, с който искате да видите приятелката си на парти", почти 70% от мъжете отговарят: прилепнала по тялото черна рокля до коляното с цепка. 

Можехме да поставим червеното, бялото и черното не на седмо, а на първо място, защото не е толкова важно какво сте облекли, а дали тоалетът ви е в "правилните мъжки цветове". Най-омразни за силния пол са сивият, бежовият и кафявият цвят. А когато видят момиче, облечено в червено, черно или бяло, те дори не обръщат внимание на подробности като дължина на полата например.  

Въпреки това не трябва да забравяте, че дрехата, с която сте облечена, трябва да е женствена и да подчертава добре всички извивки на тялото ви, както и да бъде направена от качествени естествени материи, които са приятни на допир. Най-съблазнителните материи според мъжете са коприната, кашмира и естествената кожа. А украшенията, които им действат най-еротично - гривните и обеците тип халки.  

Дамите, които искат да изглеждат съблазнително в очите на мъжете, не трябва да обръщат внимание само на дрехите, които силният пол харесва, но и да избягват онези тоалети, които убиват всичко еротично, като например тоалети в прекалено ярки цветове, които над 50% от мъжете асоциират с психични проблеми, или пък дреха, която не е подходяща за сезона.  

Като цяло мъжете не обичат модата, защото според тях тя убива индивидуалността и ни кара да носим неща, които не отиват на всеки. Ако всички тръгнат с еднакви ботуши, това не е мода, а истинска армия! Затова е най-добре да си създадете свой собствен стил, изхождайки от базовите елементи, които подлудяват мъжете, а всичко ново, което се появи в магазините, преценявате много внимателно и избирате само това, с което наистина изглеждате добре. /jenata.blitz.bg

Добавете Вашия коментар

TOP