Мъжете имат 5 нужди

15 Септември 2017 | 22:27
0 коментара
Любопитно

Когато става въпрос за нужди, жените нямат равни на себе си.

Това е тема номер едно за тях, без значение от конкретиката на разговорите, които водят помежду си, с половинките си, с приятелите, колегите и дори с непознати.

Винаги, ама винаги разговорите им се стига до извода, че „ние, жените, си имаме своите нужди”. Другият извод, който върви ръка за ръка с първия, е, че „мъжете са длъжни да удовлетворяват тези наши нужди”.

Брей! Ама това не е ли малко нахално от ваша страна, уважаеми читателки?

Не е ли егоистично да мислите единствено за вашето удобство и благоразположение, при това с претенцията, че дори някой има по задание ангажимент да задоволява исканията ви? Най-наглото от ваша страна обаче е фактът, че във вижданията ви, ако някой мъж не е в състояние да удовлетвори нуждите ви, значи той е пълен неудачник. Нещо повече – не е никакъв мъж.

Доста удобна за жените теза, нали?

Чудя се дали изобщо някоя жена е успяла да постави себе си на второ място, като помисли първо за нуждите на някой друг, вместо за собствените си такива. Интересно ми е също дали някоя дама се е замисляла какви са нуждите на мъжете и какво би коствало евентуалното им удовлетворяване.

От опит и наблюдения имам отговор на така поставените въпроси.

Но по никакъв начин не мисля да бъда деликатен и ще поставя на дневен ред нещата абсолютно по женски така: Която жена не удовлетворява тези нужди на мъжете, не става за нищо и изобщо не трябва да счита себе си за жена:

Снимка: weheartit.com

1. Храната

Чували ли сте твърдението, че всеки мъж иска три неща от живота – супа, второ и десерт? Е, мъжете не са чак толкова първични, че да изчерпват желанията си от живота единствено с храната, но това е един от стожерите на тяхното съществуване. Виждали ли сте нахранен мъж, който да е раздразнителен? Ако пък храната му е вкусна по време на консумиране, може да му се радвате точно като на котенце, защото той душевно е умилен точно толкова, колкото любимото ви животинче, когато го галите и обсипвате с любов.

2. Удивление

Не оставяйте дейностите му неоценени! Никога! Не ги възприемайте за даденост! Никога! Знайте, че за да свърши дадена мъжка работа, той е използвал комплекс от знания, план, визия, пресметливост и далновидност. Тези неща заслужават аплодисменти. Винаги.

3. Секс

Има ли нужда въобще от мотивация за важността на тази нужда при мъжете? Все пак е редно да спомена, че сексът не е толкова мъжа прищявка, а по-скоро е средство за сближаване на партньорите. Не си струва да лишавате мъжа от секс в каквато и да е ситуация. Благоразположението на жената в това отношение винаги бива възнаградено – както на момента, така и занапред.

4. Приятелство

Нали сте виждали как мъжете бранят приятелите си и са готови на всичко за тях? Нали знаете колко много време те пракарват заедно? Ами вместо да ги ревнувате, станете приятел с мъжа си той ще отделя цялото си време и внимание за вас. Най-доволните мъже са тези, които прекарват приятно времето с жените си. Мъжете знаят, че подобна ситуация е наистина рядко срещана, и правят всичко, за да въвлекат жена си своя свят на интереси и хобита. Така че, уважаеми дами, давайте шанс на мъже си да ви приобщят към техния свят.

Снимка: weheartit.com

5. Естетическа наслада към жените

Бъдете красиви! Толкова е просто. Да, не е проблем да стоите по пижама у дома си по цял ден, но нека тази ви визия понякога бъде разнообразявана. Има толкова варианти да изглеждате привлекателно с непретенциозно облекло, което носите пред него. Мъжът определено иска да те вижда красива. Той счита, че именно ти си най-красива на света. Е, припомняй му го от време на време.

От всичко изброено мога категорично да заключа: Ако някоя жена не може да удовлетвори тези пет нужди на мъжете, не става за нищо и изобщо не трябва да счита себе си за жена.

източник: Edna.bg

Добавете Вашия коментар

TOP