Мъж почина след падане по стълби в ресторант на Пампорово

12 Октомври 2018 | 17:08
0 коментара
Криминално

57-годишен мъж от смолянското село Стража издъхнал на място, след като паднал по вътрешни стълби на ресторант в Пампорово.

Инцидентът е станал тази нощ около 01.20 часа, когато е  подаден сигнал на 112, съобщават от пресцентъра на полицията в Смолян.

Малко преди да се строполи, мъжът бил в компания на още няколко човека, като се черпили. След като приключили с раздумката, 57-годишният мъж тръгнал да се прибира, като малко след това се чул тропотът от падането му. Веднага след това 27-годишната управителка на търговския обект е подала сигнала.
 
По предварителна информация, става въпрос за нещастен случай, като аутопсията ще даде точен отговор за причината за настъпилата смърт. Според свидетелски показания човекът не е бил пиян. Възможно е и да му е прилошало. 

Според съобщението на полицията, мъжът е бил гост в търговския обект. Според разкази на хора от Стража 57-годишният мъж дълги години работил като готвач в курорта Пампорово, семеен е с двама сина, като вчера преди нещастния инцидент в болница по спешност е била приета жена му.
 
При извършения оглед първоначални данни за насилствена смърт не са установени. Тялото е транспортирано в МБАЛ-Смолян за аутопсия. По случая е образувано досъдебно производство, се казва още в съобщението на полицията.

Добавете Вашия коментар

TOP