МВР ще отстрани ли полицаите сложили наркотици в мерцедеса на санданчанин (ВИДЕО)

19 Април 2018 | 13:47
7 коментара
Общество

МВР ще отстрани ли полицаите сложили наркотици в мерцедеса на санданчанин? Това питат с недоумение читатели на Югозападната медия Pirinsko.com.

На вниманието на Министър Валентин Радев, Главният секретар на МВР Младен Маринов и директорът на ОД на МВР - Благоевград ст. комисар Николай Хаджиев!!!

Видеото, което се гледа от хиляди посетители в социалната мрежа разобличава служители на полицията в Сандански в "гнусна постановка" с подхвърляне на наркотици в лек автомобил "Мерцедес Бенц", собственост на бащата на санданчанининa Костадин Илиев Върсаминов. 

Криминалистите Васил Барутчиев и Венцислав Вангелов в компанията на униформените И. Илиев и А. Стражаков са заснети с дигитален фотоапарат от бившата съпруга на санданчанина в момента на претърсване на лек автомобил "Мерцедес". 

На видеото, което Pirinsko.com публикува се вижда, как полицаят Васил Барутчиев слага наркотиците около предна дясна седалка и показва с пръст на колегата му Венцислав Вангелов, къде да търси, като се вижда, че по време на претърсването няма и поемни лица, освен Костадин Върсаминов и баща му Илия.

Скандалът разтресе полицейските среди през 2012 година, като още тогава записа е предоставен на бившия директора на ОД на МВР - Благоевград Георги Костов, който е назначил вътрешна проверка спрямо четиримата служители на МВР.

Любопитното е, че в безпрецедентният досега случай неволно или не, е въвлечен и съдът в Сандански, който не взема предвид клатушкащите се доказателства на прокуратурата и оставя Върсаминов в ареста с мярка за неотклонение “задържане под стража”. Само след 11 дни при обжалване на мярка за неотклонение в Окръжен съд - Благоевград съдия Красимир Аршинков освобождава Върсаминов от ареста. 

По думите на потърпевшият по-скандалното в случая е, как полицаите са се снабдаили с близо 18 грама наркотични вещества "канабис и амфетамин" приготвени на дози с цел разпространение. Костадин Върсаминов ще заведе дело срещу полицаите участвали в претърсването и ще настоява за отстраняването им от работа в системата на МВР.

а
 

Видео разобличава служители на полицията в Сандански в "гнусна постановка" с потхвърляне на наркотици в лек автомобил "Мерцедес Бенц"

Ексклузивно в Pirinsko.com! Видео разобличи действащи полицаи как подхвърлят наркотици в Мерцедес  снимка 0

Добавени коментари

Нищо Ново ! публикува:
24 Април 2018 | 17:18
Помислете малко,хора! Да не мислите,че "куките" са го извършили това действие на своя глава ? А,ако беше така нямаше ли вече да са уволнени ? Момчетата вършат това,което получават,като заповеди от тези "висшестоящите",над тях! А,знаете ли защо-защото да си запазят работата,понеже и "куките" има семейства и им осигуряват хляба!
хаджиев публикува:
20 Април 2018 | 15:12
хаджиев вън махай се тъпако резил срамота това ли е сигурността на хората
оставка публикува:
20 Април 2018 | 08:11
Оставка на МВР дирекцията в Благоевград
до Бойко и Радев публикува:
19 Април 2018 | 23:11
Куките все са прави народа все крив, пу, да ви се изкриват главите дано
до хаджиев публикува:
19 Април 2018 | 22:37
Хаджиев тия нямали да ги освободите или вие си ходете ако не вземете мерки
armi публикува:
19 Април 2018 | 14:31
Kiosev kiosev tursi
Слава Димитрова публикува:
19 Април 2018 | 13:53
Семейна,незадоволена жена търси началник с цел кариерно израстване! На вниманието на всички служители на МВР! Аз съм свободна и отново съм на пистата! Ако някой началник си търси любовница може да ме потърси в счетоводството на полицията!

Добавете Вашия коментар

TOP