МВР разкри за самоубийството на Росен Ангелов

07 Януари 2018 | 18:17
0 коментара
Криминално

Намереното тяло във вила в Луково отговаря на описанието на Росен Ангелов, МВР чака експертизата да потвърди, че е той. Т

ова стана ясно на брифинг, даден от главния секретар на МВР Младен Маринов, съобщава Нова ТВ.

„Планирахме широкомащабна операция в района, където имаше данни, че е живеело лицето Росен Ангелов. Блокирахме възможно по-голям район, за да може той да бъде притиснат и да не се придвижва свободно“, заяви Маринов.

„В рамките на тази блокада извършвахме претърсване дом по дом в района, както и в цялата вилна зона на Луково. В операцията участваха сили на Българската армия, на МВР, на военна полиция. Около 14 ч. днес при поредното претърсване на изоставена къща, е намерено тялото на мъж, който по възраст и описание отговаря на издирваното лице. Държал е пистолет в ръката си. На пръв поглед се вижда, че е имал огнестрелна рана в слепоочието, към момента не можем да кажем кога е настъпила смъртта”, заяви Маринов.

Може да се предполага, че е лицето, което издирваме, но експертизите трябва да го потвърдят. Разследването по шесторното убийство продължава, каза още главният секретар на МВР.

Добавете Вашия коментар

TOP