МВР официално! Електронна везна, кокаин, канабис, амфетамини и автомат сред откритите в дома на кримката Стуи!

31 Май 2018 | 11:05
0 коментара
Криминално

Около 01:15 часа на 30.05.2018г. на ул.“Славянска“ в гр.Благоевград е спрян за проверка лек автомобил „Опел Вектра“, управляван от С.Д./48г./ от гр.Благоевград.

В хода на проверката, в автомобила е намерено и иззето огнестрелно оръжие, без необходимите документи за притежание и съхранение, като с техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотично вещество.

От служители на сектор „ПКП“ при ОДМВР-Благоевград са извършени претърсвания на жилища, обитавани от С.Д., като са намерени и иззети: електронна везна, около 5,6 грама кокаин, около 538 грама канабис, около 0,5 грама амфетамин и около 74 бр. засадени в саксии тревисти растения, реагиращи положително на канабис, чието тегло е в процес на установяване.

На лицето е постановено задържане за срок до 72 часа.

От полицейски служители на РУ-Сандански, около 02:20 часа на 31.05.2018г. на ул.“Първи май“ в гр.Сандански, е извършена проверка на лек автомобил „Сеат Кордоба“, управляван от Р.Т./29г./ от гр. Петрич, при която е намерено и иззето около 0,23 грама бяло, прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин. 

С техническо средство е установено, че водачът на автомобила е шофирал след употреба на наркотично вещество.

По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете Вашия коментар

TOP