МВР: Информационен бюлетин за възникнали произшествия на територията на област Благоевград

22 Юли 2020 | 10:06
0 коментара
Криминално

ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН  ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ

ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОДМВР– БЛАГОЕВГРАД

 

  1. От полицейски служители на 01 РУ-Благоевград, около 20:15 часа на 21.07.2020 г. в гр.Благоевград, е извършена проверка на 35-годишен благоевградчанин, у когото е намерено и иззето полиетиленов пликче, съдържащо бяло, прахообразно вещество. След направен полеви тест, веществото е реагирало положително на кокаин с тегло около 0,2 грама. Лицето е задържано със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.
  2.  
  3. На 21.07.2020 г. в с.Лешница, общ.Сандански, от полицейски служители на РУ-Сандански, е проверен частен дом, обитаван от 29-годишен от с. Склаве. В прилежащо към жилището дворно място е намерено засадено растение, което след направен полеви тест е реагирало положително на канабис с тегло на листната му маса около  1,930 килограма. 29-годишният е задържан със заповед за задържане до 24 часа. Образувано е досъдебно производство.
  4.  
  5. Около 18:15 часа на 21.07.2020 г. на пътя между гр.Гоце Делчев и с.Дъбница, лек автомобил „Мерцедес“ с 45-годишен водач от с.Кочан, общ.Сатовча, завивайки на ляво за навлизане в друг път, не пропуска и се блъска в лек автомобил „Фолксваген Поло“ с 27-годишен водач от гр.Гоце Делчев. При инцидента са пострадали две жени от лекия автомобил „Мерцедес“ – жена на 32 години, която е с фрактура на ръката и охлузни рани по тялото и жена на 52 години, която е с охлузни рани по краката и контузна рана на главата, както и водачът на лекия автомобил „Фолксваген Поло“, който е с фрактура на лакътна става и 23-годишната му спътничка, която е с разкъсно-контузна рана на устата и контузна рана на бедрото. Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите на автомобилите са отчели отрицателен резултат.

Добавете Вашия коментар

TOP