МВР: Информационен бюлетин за възникнали произшествия на територията на област Благоевград

12 септември 2019 | 14:02
0 коментара
МВР: Информационен бюлетин за възникнали произшествия на територията на област Благоевград

ИНФОРМАЦИОНЕН БЮЛЕТИН ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОДМВР– БЛАГОЕВГРАД

През изминалото денонощие е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която в частен дом в с.Вълкосел, общ.Сатовча е намерена и иззета около 0,90 грама суха, тревиста маса, реагираща положително на канабис. Мъж на 22 години, обитаващ жилището е задържан със заповед за задържане до 24 часа, като за случая е уведомена РП-Гоце Делчев.

Около 22:15 часа на 11.09.2019г. в гр.Благоевград, при извършена проверка на 16-годишен младеж от града от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е намерена и иззета около 1,48 грама марихуана. По случая е образувано бързо производство.

На същата дата в гр. Якоруда, от полицейски служители на РУ-Разлог, у 36-годишен мъж от с.Черна Места, общ.Якоруда е намерена и иззета около 0,4 грама марихуана. С техническо средство е установено, че по ул.“Якорущица“ в града, същият управлява лек автомобил „Ауди“ с наличие на 1,77 промила алкохол в издишания въздух.Уведомена е РП-Разлог. Образувани са бързи производства.

От полицейски служители на РУ-Разлог, на 11.09.2019г. в с.Бачево, общ.Разлог, е извършена проверка в магазин за промишлени стоки. Намерени и иззети са около 40 къса цигари без задължителен бандеролен знак. По случая е образуван заявителски материал. На 11.09.2019г. в гр.Петрич у 64-годишен мъж от гр.Петрич са намерени около 57 къса цигари с чужда контролна марка. В хода на работата по случая в жилище, обитавано от същия е намерен около 1 килограм тютюн без задължителен бандеролен знак. За случая е уведомена РП-Петрич.

Около 18:50 часа на 11.09.2019г. на ул.“Екзарх Йосиф“ в гр.Разлог, лек автомобил „Ситроен Ксара“ с 45-годишна водачка от гр. Разлог, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост, напуска пътното платно в дясно по посока на движение, блъска се в отводнителна канавка, след което същият поднася, навлиза в лявата пътна лента и се блъска в електрически стълб. При инцидента са пострадали пътниците в автомобила: 13-годишно момче от гр.Разлог, което е с фрактура на десен крак и 49-годишна жена от гр.Разлог, която е с фрактура на ляв крак. Пробата за наличие на алкохол в издишания въздух на водачката на автомобила е отрицателна.


Добавете Вашия коментар!