МВР: Информационен бюлетин за възникнали произшествия на територията на област Благоевград

13 Декември 2017 | 10:40
0 коментара
Криминално

ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН  ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ

ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОДМВР– БЛАГОЕВГРАД

 

 

1.               След проведени издирвателни мероприятия, от полицейски служители на РУ-Сандански, е задържан С.Ц./43г./ от гр.Сандански. Около 18:30 часа на 12.12.2017г. в района на хотел, находящ се между гр.Кресна и с.Горна Брезница, същият е срязал четирите гуми на лек автомобил „Фолксваген Поло“. За случая е уведомена РП-Сандански.

2.               В 01 РУ-Благоевград е получен сигнал за това, че около 05:15 часа на 12.12.2017г. от къща в с.Рилци, общ.Благоевград, обитавана от С.Х./32г./ от гр.Благоевград, са възпроизведени изстрели с огнестрелно оръжие, като при инцидента няма пострадали хора. Със заповед за задържане до 24 часа е задържан С.Х., като в хода на работата по случая са извършени проверки в къщата в с.Рилци и ползвано от същия жилище в гр.Благоевград. От полицейските служители са намерени и иззети: бойни патрони и патрони за ловна пушка, за които не са предоставени необходимите документи за притежание и съхранение. По случая е образувано досъдебно производство.

3.                От полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е задържан И.П./27г./ от гр.Благоевград. За времето от 17:00 часа на 08.12.2017г. до 09:00 часа на 11.12.2017г., същият противозаконно е отнел: метална преса, два акумулатора, токоизправител и зъбни колела за автоматична скоростна кутия от база на фирма, находяща се в ж.к.“Струмско“ в гр.Благоевград. За случая е уведомена РП-Благоевград. На лицето е повдигнато обвинение за извършено престъпление по чл.195, ал.1, т.4, вр. чл.194, ал.1 от НК.

4.               На 12.12.2017г. около 18:10 часа на пътя между с.Копривлен и с.Садово в района на разклона за гр.Хаджидимово, лек автомобил „Мерцедес“ с 18-годишна водачка от с.Абланица, общ.Хаджидимово, при завиване на ляво за навлизане в друг път, не пропуска и блъска насрещно движещ се лек автомобил „Форд Мондео“ с 18-годишен водач от с.Садово, общ.Хаджидимово. При инцидента са пострадали: водачът на лек автомобил „Форд Мондео“, който е с фрактура на дясно бедро и контузия на главата, водачката на лек автомобил „Мерцедес“, която е с фрактура на таза и пътуващите в лекия автомобил „Мерцедес“: жена на 28 години от с.Абланица, която е с фрактура на дясно бедро и лява ръка, жена на 37 години от с.Абланица, която е с контузни рани на главата, ляв крак и ляво рамо, момче на 10 години от с.Абланица, което е с фрактура на лява ръка и момче на 8 години от с.Абланица, което е с порезна рана на ляво бедро. Всички пострадали са настанени за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев без опасност за живота.

Добавете Вашия коментар

TOP