МВР: Информационен бюлетин за възникнали произшествия на територията на област Благоевград

29 Март 2017 | 16:00
0 коментара
Общество

 

ИНФОРМАЦИОНЕН  БЮЛЕТИН  ЗА ВЪЗНИКНАЛИТЕ

ПРОИЗШЕСТВИЯ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОДМВР– БЛАГОЕВГРАД

 

1.                  На територията на област Благоевград са станали следните ПТП:

На 28.03.2017г. около 11:40 часа на ул.“Стара планина“ в гр.Гоце Делчев е станало ПТП, при което товарен автомобил „Опел Виваро“ с 65-годишен водач от гр.Гоце Делчев излиза в ляво от платното за движение и се блъска в паркиран лек автомобил „Шевролет“. Причина за загубата на контрол над автомобила е прилошаване на здравословното състояние на водачът му, който е транспортиран за лечение в МБАЛ-Гоце Делчев.

2.                  Бързи производства за извършено престъпление по чл.343В, ал.2 от НК са образувани срещу следните водачи на ППС:

На 28.03.2017г. около 15:30 часа по ул.“Владимир Поптомов“ в гр.Белица, И.М./24г./от с.Горно Краище е управлявал лек автомобил „Ягуар“, без документ за правоуправление.

3.                  След извършена, около 13:00 часа на 28.03.2017г. в с.Катунци, общ.Сандански, проверка на мотоциклет „Пиаджо“, управляван от 16-годишен младеж от с.Катунци е установено, че мотоциклетът не е регистриран по надлежния ред. По случая е образувано бързо производство.

4.                  Жена на 78 години от гр. Гоце Делчев е сигнализирала в  РУ-Гоце Делчев за това, че  около 12:00 часа на 28.03.2017г. е получила телефонно обаждане от лице, което се представило като полицейски служител и й поискал парична сума като съдействие за залавяне на телефонни измамници. Потърпевшата е оставила на външна ограда плик, съдържащ сумата от около 850 лева. За случая е уведомена РП-Гоце Делчев. Работата продължава.

При провеждането на полицейски операции, органите на МВР разполагат със собствени средства и няма утвърдена практика полицейските служители да искат лични парични средства и ценности от гражданите.

Добавете Вашия коментар

TOP