МВР и Националното сдружение на общините започват кампания по превенция на престъпността

27 Май 2016 | 09:43
0 коментара
Общество
МВР и Националното сдружение на общините започват кампания по превенция на престъпността

МВР и Националното сдружение на общините започват кампания по превенция на престъпността. Първата от поредицата работни срещи с участието на министър Румяна Бъчварова ще се проведе днес от 15 часа в Ямбол, съобщава МВР.

Инициативата „Заедно в превенцията на престъпността“ си поставя целта да ангажира всички институции, които имат отговорности за подобряване на средата за сигурност.
В работните срещи, които ще се проведат в различни райони на страната, ще участват представители на областните управи, местните власти, правоприлагащите структури, прокуратурата, областните дирекции на изпълнителната власт и др.

Първата от поредицата срещи ще се проведе утре от 15 часа в Културно-информационен център „Безистена“ в Ямбол. В нея ще участват министър Румяна Бъчварова и главният секретар на МВР главен комисар Георги Костов.
Представителите на медиите ще могат да присъстват на откриването на работната среща. На брифинг след приключването й, около 17 часа, ще бъдат обобщени дискутираните теми и въпроси.

Добавете Вашия коментар

TOP