Мустафа Карадайъ разряза торта за 28-ия рожден ден на ДПС в Пиринско

26 февруари 2018 | 14:38
2 коментара
Мустафа Карадайъ разряза торта за 28-ия рожден ден на ДПС в Пиринско

Цялото ръководство на ДПС, начело с Мустафа Карадайъ, гостува в гоцеделчевските села Брезница, Корница и Лъжница. Лидерите отпразнуваха заедно с местното население 28-я рожден ден на областното ръководство на ДПС в Пиринско.

Близо 600 активисти и симпатизанти на партията се събраха в спортната зала в Брезница, за да вдигнат тост за хубавия повод. На тържеството присъстваха още зам.-председателят на ДПС Ахмед Ахмедов, народните представители Елхан Кълков, Сергей Кичиков и Хайри Садъков, областният председател на ДПС Благоевград Ведат Хюсеин, Айруш Хаджи-бивш народен представител от ДПС, Радослав Ревански-кмет на община Белица, Арбен Мименов-кмет на община Сатовча.

Преди това лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се срещна с жителите на трите гоцеделчевски села. Хората приветстваха високите гости и настояха представителите на партийния елит да бъдат по-близо до избирателите си и да се срещат по-често с тях.

Мустафа Карадайъ разряза торта за 28-ия рожден ден на ДПС в Пиринско снимка 1Мустафа Карадайъ разряза торта за 28-ия рожден ден на ДПС в Пиринско снимка 2Мустафа Карадайъ разряза торта за 28-ия рожден ден на ДПС в Пиринско снимка 3

Анонимен публикува:
26 февруари 2018 | 16:16
Карадайъ върви по стъпките на Доган.
Гост публикува:
26 февруари 2018 | 16:15
Само от ДПС мислят за хората. Идеята за средната класа не е отживелица, дерзайте, искаме поминък в родината си.

Добавете Вашия коментар!