Мустафа Карадайъ: Който има въжделение за слабо ДПС, такова нещо няма да се получи

05 Юни 2016 | 07:36
0 коментара
Политика
Мустафа Карадайъ: Който има въжделение за слабо ДПС, такова нещо няма да се получи

„Предстоящи избори ще има, да, различни. Това, което видяхме ние и по време на майските събития, и по време на проведените ни областни конференции, ДПС е готово за избори. И всички онези, които разчитат и имат, най-меко да кажа, въжделение за слабо ДПС, такова нещо няма да се получи“, заяви в Русе председателят на ДПС Мустафа Карадайъ, който участва в областната конференция на партията.

Той не пожела да уточни кои избори има предвид – президентските или евентуални предсрочни парламентарни избори.

Карадайъ не пропусна да коментира партията на Лютви Местан ДОСТ, без обаче да я назовава. Лидерът на ДПС обясни, че вчера е трябвало да има събитие в Медовец, на което обаче са присъствали едва 23-24 души.

„Някои хора, които се отделиха от нашата партия, се опитваха да внушават, че имат някаква сила. По време на майските събития и особено след Джебел, всички сме свидетели, че тях ги няма. Вчера видяхме, че в Медовец за тяхното мероприятие имаше малко повече полицаи, отколкото бяха самите хора. И балонът им се спука, може би и гумата им се спука, като отиваха на мероприятие, спука им се балонът. Така че добрата новина за България е , че ДПС е стабилна, консолидирана организация. Независимо кой чрез какви внушения се опитва да си гради имидж, избирателят на ДПС, симпатизантите на ДПС, както 27 години никога не объркаха ментетата, така че вчера още веднъж получихме потвърждение на това, че хората са много наясно и не се поддават на каквито и да са внушения“, каза още на краткия си брифинг преди конференцията Карадайъ. /БГНЕС
 

Добавете Вашия коментар

TOP