Мотористът пострадал при катастрофата тази нощ в Благоевград е транспортиран в кома в "Пирогов"

30 Юли 2018 | 07:50
0 коментара
Общество

Мотористът пострадал при ПТП в Благоевград тази нощ е транспортиран в тежко състояние с опасност за живота в "Пирогов", съобщава репортер на Pirinsko.com. 

45-годишният моторист С. Андреев е транспортиран за "Пирогов" тази нощ в състояние на кома и политравма, след катастрофа на бул. "Св. св. Кирил и Методий" в Благоевград.

 Пътният инцидент стана около 22:00 часа снощи. 31-годишна жена, управляваща лек автомобил марка "Ауди" прави обратен завой на двойна непрекъсната линия. Правейки забранената маневра, засича мотора, който се блъска в автомобила. Водачът му отхвръква и се удря в лявата странична част на преминаващ градски автобус по линия №2. Мотористът е бил с каска. На място пристигат линейка, полиция и пожарна заради разлив на масло по пътното платно.

Мотористът е приет в Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград в много тежко състояние – безсъзнание, черепно-мозъчна травма, фрактури на крайници и ребра. Интубиран е от реаниматор и транспортиран за УМБАЛСМ „Пирогов”. Пробата за алкохол на водачката на "Ауди"-то е отрицателна.

Добавете Вашия коментар

TOP