Мотористи пострадаха при катастрофи в Югозапада

22 Октомври 2018 | 13:24
0 коментара
Криминално

На 19.10.2018г. около 12:00 часа на път II-19 в района на разклон за с.Буково, мотоциклет „Ямаха“ с 38-годишен водач от гр.Перник, движейки се с несъобразена с пътните условия скорост навлиза в лентата за насрещно движение  и се блъска странично в товарен автомобил „Скания“, движещ се в отсрещното пътно платно.

В резултат на инцидента, с контузия на главата, комоцио и фрактури на тялото, е пострадал водачът на мотоциклета, който не е притежавал съответната категория за управление на мотоциклет.

Около 17:10 часа на 21.10.2018г. на бул.“СВ. Св. Кирил и Методий“ в гр.Благоевград е станало ПТП, при което лек автомобил „Опел Астра“, управляван от Д.Д./75г./ от гр.Благоевград, при наличие на двойна, непрекъсната  линия, предприема завиване в обратна посока, при което отнема предимството и блъска мотоциклет „Ямаха“ с 28-годишен водач от гр.Благоевград.

В резултат на инцидента, с натъртване в областта на кръста, е пострадал мотоциклетистът, който след извършен медицински преглед е освободен за домашно лечение.

Пробите на водачите за употреба на алкохол са отрицателни.

Добавете Вашия коментар

TOP