Момиченце проплака в Банско навръх Благовец

25 март 2020 | 16:10
2 коментара
Момиченце проплака в Банско навръх Благовец

Банско вече осми ден е под пълна карантина, но животът продължава.

Навръх Благовещение дойде добра вест. "Днес всички се радваме за бебе, което се е родило тази сутрин. То е момиченце и е дъщеря на служител на „Кемпински Хотел Гранд Арена”. С разрешението на Общинския кризисен щаб и на Националния оперативен щаб жената бе транспортирана до болница, където е родила прекрасна дъщеря. От тази по-хубава новина няма как да има”, това съобщи председателят на Общинския съвет в Банско – Димитър Русков.

Той се надява следващия вторник, 14 дни след началото, да падне карантината в Банско. За да може да се възстанови и работата на част от обектите в града. В момента са затворени офиси на мобилни оператори и други обекти, тъй като в тях работят хора от съседни населени места – Добринище, Разлог, село Баня.

Забраната за влизане на външни хора не им позволява да стигнат до работните си места. „Всички се съобразяваме с изискванията и ограниченията и ги спазваме”, увери шефът на местния парламент./Илинден прес/


Вера публикува:
25 март 2020 | 22:09
Здраве и късмет на бебчето!В крайна сметка момче или момиче се е родило.От бързане да напишете новината в другите медии бебето е момче!
BLAGA WEST публикува:
25 март 2020 | 18:23
BLAGA WEST DA E NA KYSMET I NEKA E ERLIQ

Добавете Вашия коментар!