Може ли обикновена метла да изчисти негативната енергия от дома: И още как!

21 Септември 2017 | 19:24
0 коментара
Любопитно

Обикновената метла има функция не само да чисти дома ни. Тя има силата да „измете” и негативната енергия от него.А и от нас. В Европа метлата не е само въздушен транспорт за вещици. Тя е преди всичко символ на комфорт, както и на благополучие в семейството.

Свързаните й снопчета символизират сплотеността във фамилията. Такава метла моментално трябва да се изхвърли на боклука. Защото иначе благополучието ще напусне дома ви.

За да имате късмет и щастие в къщата си, използвайте от време-навреме метлата, не само прахосмукачката. Метете винаги в посока към прага. Като съберете боклука, не бързайте да го изхвърлите.

Най-често зад него се крие домашния дух, разтревожен от почистването. Дайте му време, половин час и тогава се избавете от боклука. През това време той ще се премести на друго место.

Не носете веднага новата метла в дома си. Първо преметете на мястото, от където сте си купили метлата. И си пожелайте нещо на ум, но не бъдете алчни, съветват спецовете. То непременно ще се сбъдне.

Метлата също и предпазва. Ето как може да защитите дома си от негативни енергии и зли очи.

Вземете две чисто нови игли за шиене. 

Свържете ги на кръст и ги пъхнете в метлата. Сложете я до входната врата. Но да не забравите задължително да е с дръжката надолу. И така метлата ще защитава вашата къща. Като разпръсква негативната енергия, преди да пропълзи и да направи злини в дома ви.

Тези от вас, които сънуват кошмари, могат да сложат метлата над леглото си. Така ще се отървете от тях. Но не истинска, разбира се. А малка сувенирна метличка.
Но преди това трябва да направите още нещо. И то е да сложите в метлата две шевни игли, предварително скрепени на кръст.

 

Добавете Вашия коментар

TOP