Моделката Алекс Богданска от Благоевград и Лудия репортер с безценни съвети за брака от първите младоженци в "Биг брадър" Здравко и Христина от Приморско

22 Октомври 2017 | 16:20
0 коментара
Любопитно

Здравко от Приморско и неговата съпруга Христина бяха първата двойка, която се ожени съвсем реално по време на риалити шоуто „Биг Брадър“. 

Сега, на път да последват примера им са репортерът Даниел Петканов и модела Александра Богданска от Благоевград.

Здравко и Христина споделиха своя опит в брака, започнал пред телевизионните камери, в предаването „Събуди се“ по Нова тв. Тази година те отпразнуваха 10 години от сватбата си, през 2007 година те бяха бракосъчетани от Бойко Борисов, който тогава беше кмет на София. 

Двамата са единодушни, че няма значение дали семейният живот ще започне в Биг брадър или навън, важното е двамата да имат търпение и да си вярват.

„Това е ужасно много време, ако кажа, че всичко е било по мед и масло, ще излъжа. Минахме през десетки изпитания. Сватбата беше невероятна, неповторима, първата такава. Цялата церемония беше прекрасна, денят беше чудесно подбран, гостите бяха добра компания. Имахме 5-годишна връзка преди това. Напрежението, на което бях подложен след предаването, беше огромно. Получи се така, че едно момче от малък град попадна в полезрението на медиите. Много е важно тогава да си попаднал на точния човек до себе си. Христина е тази, благодарение на която бракът ни оцеля. Както обичаме да се шегуваме, задържаха ни заедно един жилищен кредит, две деца и куче. В човека, с който живееш, откриваш неподозирани красиви неща“, каза Здравко.

Христина добави, че си спомня всяка подробност от сватбата.

„Задържаха ни и трите мандата на Бойко Борисов“, каза шеговито тя.

Те с усмивка и симпатия дадоха своите съвети към Александра Богданска и Даниел Петканов.

„В шоуто всичко е много красиво, но в реалността ще видят и чуят неща за себе си, които не са подозирали. Младоженецът изглежда сериозно момче, пожелавам им да успеят. Аз много им симпатизирам. Ще се сблъскат с това, с което ние се сблъскахме, обаче ако те си вярват и искат да са заедно – ще успеят. Човек трябва да се дистанцира от това, което чува за себе си и да се фокусира върху своите чувства и върху това, което иска да направи в живота си“, каза Здравко по повод предстоящата сватба на Даниел и Александра, която в момента вълнува зрителите на „Биг брадър“.

Добавете Вашия коментар

TOP