Мобилни екипи сменят на място паспортите на хората от община Сатовча

29 Февруари 2020 | 17:30
0 коментара
Общество

Ообщина Сатовча от вчера е в ход вторият етап от процидурата мобилни екипи от Паспортна служба - Гоце Делчев на място да приемат заявления за смяна на личните документи на хората.

Кампанията за улеснение на населението от община Сатовча е заради очаквания голям наплив за подмяна на лични документи, изтичащи през 2020 г., както и да бъде избегнато струпването на граждани пред паспортните служби. Организираната инициатива на Община Сатовча и ОД на МВР  Благоевград събра 246 желаещи граждани от общината за издаване на лични документи. Посещенията на мобилния екип на място започна от 27  февруари в село Вълкосел, като на 5 март от 11.00 ч. пак в село Вълкосел ще има отново мобилен екип.

В село Сатовча мобилният екип ще приема заявления за подмяна и издаване на лични документи на 10.03.2020 г. от 11.00 ч. и на 12.03.2020 г. от 11.00ч. Мобилните екипи в село  Вълкосел  ще приемат  документите на записали се в списъка от селата Боголин, Вълкосел, Слащен, Туховища и Годешево. 

В село Сатовча в дните за прием на заявления за подмяна на личните документи и издаване на нови такива от мобилните екипи ще се възползват всички записали от селата Крибул, Долен, Плетена, Сатовча, Кочан, Жижево, Ваклиново и Осина. За реда на посещение за съответните дати жителите да се обръщате към секретарите на съответните кметства.

Общинска администрация – Сатовча уведомява пропусналите желаещи да се запишат да подменят личните си документи, че ще бъдат осигурени и допълнителни дати.

Подалите заявления чрез мобилната група на ОД на МВР гр. Благоевград в община Сатовча могат да получат готовите до кументи от Паспортна служба при РПУ на МВР - гр. Гоце Делчев след 26 февруари 2020 година./Монитор/

Добавете Вашия коментар

TOP