ММА боецът Венцислав Сотиров блесна в шикозен костюм и с холивудска осанка на абитуриентска фиеста в Благоевград!

24 Май 2018 | 19:48
0 коментара
Хайлайф

ММА боецът от Благоевград Венцислав Сотиров блесна в шикозен сив костюм на райе по време на абитуриентския си бал.

Дванадесетокласникът от ЕГ „Акад. Людмил Стоянов” очарова близки, приятели и роднини с холивудска осанка и неподправен чар.

Младежът прикова върху себе си и погледите на десетките любопитни зяпачи на абитуриентската фиеста, барнат в стилен марков костюм на известна италианска модна къща

Кулминацията настъпи, когато Венци Сотиров се появи на  червения килим под ръка със своята майка, общинската съветничка от местния парламент на Благоевград, Злата Ризова, която пък като истинска модна икона бе заложила на елегантна розова рокля с бродерия и нежно колие около врата в същия цвят.

„Тази абитуриентска фиеста ме връща назад във времето, когато самата аз бях абитуриентка. Сега обаче, вълнението ми е в пъти по - голямо от тогава, тъй като днес гордо вървя до порасналия си син, с който ужасно много се гордея”, коментира развълнувана до сълзи Злата Ризова.

Тя уточни, че самият Венци настоял именно майка му да бъде неговата дама на бала, като дори и лично избрал тоалета й.

Венцислав Сотиров завършва средното си образувание в ЕГ "Акад. Людмил Стоянов" на Благоевград с отличие, а на есен младежът заминава да учи в  престижен университет в Англия.

„И учение и спорт ще съчетавам взаимно. За мен и двете неща са еднакво важни, затова продължавам смело  напред ”, разкри пред медията ни Венцислав Сотиров.

Припомняме, че в края на миналата година, той стана балкански шампион в категория до 77 кг, и направи на пух и прах конкурентите си в нея.

Венцислав се занимава с ММА от една година и половина в клуб Ипон Благоевград, с треньор Иван Милчев.

Амбициите на младежа са и занапред да продължи да се занимава сериозно и с ММА и с бокс.

TOP