Младоженец "полетя" с колата си във водна яма след семеен скандал, откриха го мъртъв

01 Януари 2019 | 17:10
0 коментара
Криминално

В първия ден на Новата година около обяд водолази от Пловдив и полицаи от Казанлък успяха да извадят от запълнена с вода яма, дълбока близо 5 метра, лек автомобил “Опел вектра” заедно с удавения в колата шофьор, потвърдиха от полицията.

Зловещата находка прекарала в мътната вода новогодишната нощ. Издирването на изчезналия автомобил и водача му започна още от последния ден на 2018 г. след сигнал на жена от казанлъшкото село Кънчево, че съпругът й Мехмед, на 25 години, изчезнал с личния им автомобил още късно през нощта на 30 декември.

Двамата сключили брак преди 2 седмици. Вечерта в неделя, 30 декември, младото семейство било на дискотека в Казанлък, където се скарали. Прибрали се в дома си в село Кънчево и продължили с разправията. В един момент съпругът обявил, че излиза на двора по малка нужда, но неочаквано се метнал на опела си и запрашил с мръсна газ в неизвестна посока.

Тепърва образуваното по случая досъдебно производство ще изяснява дали афектираният при кавгата Мехмед е искал да се самоубие или станалото с него е нещастен случай заради шофиране с несъобразено скорост, при който младият мъж паднал с автомобила си в една от водните ями на някогашна пясъчна кариера в землището на казанлъшкото село Розово по поречието на река Тунджа, докато минавал от там по черен път, съобщава 24 часа.

Към това място разследващите били насочени от съпругата на скорошния младоженец, тъй като преди време там двамата се сдобрили след друга кавга и момичето допускало, че съпругът й е тръгнал натам, воден от спомени и сантименти.

Издирването започнало още на 31 декември, но в първия ден на акцията повиканите на помощ от Пловдив водолази извадили от ямата само голям дънер. На 1 януари вече колата бе извадена от водата, на шофьорското място в нея бе открит мъртъв Мехмед, вероятно удавен.

Аутопсията на тялото ще изяснява дали преди смъртта си мъжът е употребил алкохол, но най-възможно е това да е било така, след като той и съпругата му се прибрали от дискотеката с такси, а не с личния им автомобил.

Добавете Вашия коментар

TOP