Младежи ГЕРБ ще проведат 9-тия Зимен университет в Сандански

24 Февруари 2018 | 08:44
0 коментара
Политика

Младежи ГЕРБ ще проведат 9-тия Зимен университет в Сандански, който започва днес и продължава на 25 февруари. Това съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ. 

Събитието ще бъде открито от 9.30 часа в парк-хотел „Пирин“ – Сандански. Форумът се организира съвместно от Младежи ГЕРБ, Сдружение „Граждани за европейско развитие на България“ и Фондация „Ханс Зайдел“. Събитието ще открие зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията Цветан Цветанов.

В откриването ще участват още председателят на Младежи ГЕРБ и зам.-министър на външните работи Георг Георгиев, представителят на Фондация „Ханс Зайдел“ в България Богдан Мирчев, кметът на Сандански Кирил Котев, кметът на община Благоевград Атанас Камбитов и народният представител от ГЕРБ-Благоевград и областен координатор на партията Даниела Савеклиева.

По време на форума над 120 младежи от цялата страна ще дискутират по различни теми, свързани с политиката, Европейския съюз, икономиката и културата.

Сред основните акценти на конференцията ще бъде Българското председателство на Съвета на ЕС и неговите приоритети. Сред гост-лекторите на форума са министърът на Българското председателство на Съвета на ЕС 2018 Лиляна Павлова, председателят на Комисията по образувание и наука в Народното събрание Милена Дамянова, зам.-министърът на икономиката Александър Манолев, евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, председателят на Съюза на артистите в България Христо Мутафчиев и др.

Добавете Вашия коментар

TOP