Миньор Перник взе бивш футболист на ЦСКА

06 декември 2017 | 08:48
0 коментара
Миньор Перник взе бивш футболист на ЦСКА

Вече са известни двама футболисти, които ще подсилят Миньор Перник  за пролетния полусезон в Югозападната трета лига. Подготовка с перничани в началото на 2018-та година ще започнат Виктор Райчев и Денил Селимински. Райчев се завръща в родния си клуб след гастрол в ЦСКА и Локомотив (София) и с привличането му се цели заздравяване на защитата.

Денил Селимински играе като офанзивен полузащитник. В кариерата си 23-годишният футболист е носил екипите на ЦСКА, Академик (София), Домжале (Словения), Черноморец (Бургас), Литекс и Ботев (Луковит).

„С Райчев и Селимински вече сме се договорили. Продължаваме да работим за подсилване на тима. Няма да крия, че не сме доволни от представянето през есента. Изостанахме много и няма как да не търсим решение за вдигане на нивото. Миньор трябва да се цели високо и ние като ръковство ще вземем мерки. Бездушието не ни устройва“, заяви членът на УС Денислав Захариев.

„Преговорите за нов старши треньор вървят с пълна сила. Очаквам до 10-на дни да има договореност и се надявам от пролетта да покажем лице, което приляга на Миньор“, допълни Захариев.


Добавете Вашия коментар!