Миниван блъсна 12-годишно момиче с велосипед в Благоевград

19 Юни 2018 | 21:47
5 коментара
Криминално

Миниван марка "Понтиак" с чужда регистрация блъсна 12-годишно момиче с велосипед в Благоевград, за щастие детето не е пострадало.

ПТП стана малко преди 18:30 часа на пешеходна пътека на бул. „Джеймс Баучер", която не е тип „зебра”. Момичето кара колелото си по пешеходната пътека, когато е блъснато от минивана, с регистрация от американския щат Онтарио. Предното стъкло е напукано от страната на водача от удара.

Блъснатото дете е транспортирано с линейка на ЦСМП до Спешно приемно отделение на МБАЛ-Благоевград. На този етап момиченцето не е пострадало, отървало се е с натъртвания и най-вече с уплаха. Остава под лекарско наблюдение в Спешното отделение на благоевградската болница.

снимка:БГНЕС
 

Добавени коментари

Канадеца публикува:
20 Юни 2018 | 17:50
Жорж, наистина си прав за Онтарио /Канада /и най-вече за момиченцето/Да пази Господ децата ни/.
Емигрант публикува:
20 Юни 2018 | 09:59
Жалко за детето и психическата травма но .....НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА, НА ПЕШЕХОДНА ПЪТЕКА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ВИДА-КОЛОЕЗДАЧИТЕ СЛИЗАТ ОТ ВЕЛОСИПЕДА И ПРЕМИНАВАТ КАТО ПЕШЕХОДЦИ......
Запознат публикува:
19 Юни 2018 | 23:21
Детето е момче.
ИСКРЕННО И ЛИЧНО публикува:
19 Юни 2018 | 23:16
Няма ден да няма произшествие. Не само шофьорите са виновни. Пешеходците имат два пъти повече вина. Нека заедно да се запазим нас и децата ни. Лека нощ.
Жоро публикува:
19 Юни 2018 | 22:59
Дано момичето е добре и се възстанови бързо! Онтарио обаче е провинция в Канада, ама Вие от къде ще го знаете това? Освен това "На този етап момиченцето не е пострадало, отървало се е с натъртвания и най-вече с уплаха". Вероятно натъртванията и уплахата изобщо не се считат за някакво страдание.

Добавете Вашия коментар

TOP