Министър Румяна Бъчварова към служителите на столичната дирекция на МВР: Ценя вашата работа и държа много на вас

04 Юли 2016 | 16:45
0 коментара
Общество
Министър Румяна Бъчварова към служителите на столичната дирекция на МВР: Ценя вашата работа и държа много на вас

По повод честването на 137 години от основаването на МВР днес бяха връчени награди на служителите на СДВР, отличили се с високи професионални резултати в служебната дейност

 

Министър Бъчварова лично връчи почетни знаци за проявена инициативност и конкретен съществен принос в дейността на дирекцията на двамата заместник – директори на Столичната дирекция на вътрешните работи ст.комисар Борислав Борисов и ст. комисар Антон Златанов. Тя награди и началници на районни управления, началници на отдели и сектори, експерти, инспектори и разузнавачи от структурата на дирекцията и им благодари за отлично свършената работа. 

 
За проявена инициативност и доказани високи професионални резултати директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов бе награден с писмена благодарност от главния секретар на МВР. Главен комисар Георги Костов изрази искрената си благодарност за добре свършената работа от СДВР и заяви, че служителите заслужават адмирации за усилията, които полагат при изпълнение на служебните си задължения.

Директорът на СДВР старши комисар Младен Маринов награди служители на СДВР с писмени похвали за проявения висок професионализъм и за постигнатите трайни резултати в противодействието на престъпността и охранатана обществения ред. Част от полицейските служители бяха отличени и за достойно поведение и укрепване на положителния образ на полицейския служител пред обществеността. Колективни награди бяха връчени за проявена доблест и конкретен принос в разкриването на различни криминални престъпления.

Ст.комисар Маринов пожела професионални и лични успехи на колегите си, поздрави тях и близките им с предстоящия празник и им благодари за добре свършената през годината работа.  

Добавете Вашия коментар

TOP