Министър Красимир Каракачанов: „На хората в района на Банско им писна"

10 Януари 2018 | 12:12
2 коментара
Общество

„За разлика от София, в района на Благоевград безработицата е по-висока, възможностите да си намериш работа и да получаваш прилична заплата са по-малки. Защо хората от жълтите павета не отидат на място, за да говорят с хората, които живеят в Банско, Разлог, Симитли и Добринище и да им кажат: „Хайде още известно време да останете без работа, с ниски доходи, защото ние смятаме, че има голяма опасност за планината Пирин”, заяви в ефира на Нова Телевизия вицепремиерът Красимир Каракачанов.

Ето как той коментира в предаването решението на правителството за изграждане на втори кабинков лифт над Банско и протестите свързани с това решение, на хората от района и "зелените".

„Част от хората, които аргументираха зелената версия за парк "Пирин", откровено лъжат. Няма възможност да се застроява нещо друго, освен втората кабинка над Банско”

"Проблемът с лифта е икономически и той трябва да бъде решаван. Ако нямаше абсолютно безсмислено опониране срещу този проект, той щеше да мине и да си замине още преди месец и половина-два", заяви Каракачанов.

„На хората от Банско и на хората от целия регион на Пиринска Македония им омръзна една хрупа хора да говорят от тяхно име и „да се грижат за техните интереси”, каза още той.

„На хората в района на Банско им писна. И тъй като години наред не са чувани и тъй като години наред хората от жълтите павета могат да организират протести и да изнудват правителството, хората от област Благоевград решиха да покажат, че и те са хора, и те имат същите права, плащат същите данъци”, заяви Каракачанов.

Добавени коментари

Таня публикува:
10 Януари 2018 | 21:04
Ами писна им от нелепи еко протести и изнудване.
Иво Прокопиев публикува:
10 Януари 2018 | 20:32
Хората от Банско трябва да слушат какво им казват хората от София! Аз и моята платена трупа от "Зелените" и "Дай, България" ще браним техните интереси, вервайте ми!

Добавете Вашия коментар

TOP