Меркурий напуска ретроградната си фаза – Защо това е най-важният период от лятото

02 август 2019 | 14:47
0 коментара
Меркурий напуска ретроградната си фаза – Защо това е най-важният период от лятото

Тази месец ще бъде един от най-важните през лятото за много хора.

Преживяхме сложен юли, с многобройни затъмнения, но сега навлизаме в нова фаза на трансформация, когато Вселената ще провери изпълнението на кармичната мисия на всеки човек.

Меркурий – планетата, която е ретроградна от няколко седмици, ще се завърне в обичайното си положение, а това означава, че в живота ни ще започнат да се разиграват интересни ситуации. Ще създадем нови контакти .Как да се подготвим за новото?

Какво идва след края на ретроградния Меркурий?

От 1 август Вселената стартира нов цикъл от промени в нашия живот, тъй като Меркурий започва да се връща от ретрограден към обичайното си положение. Това означава, че може да бъдем обезпокоени от различни недоразумения. Ще започнете да си задавате въпроси от сорта на: Какво искам? Как да продължавам от тук нататък? Какви ще са новите ми цели от есента? Хората ще започнат бавно да се затварят в себе си и да водят личните си монолози. Доколко равносметките ни ще бъдат ефективни, ще зависи от действията ни. Затова си струва да посветите август на решителни стъпки към това, което отдавна искате, но отлагате.

Сега е време за Лъвовете – това е идеалният период, в който те могат да се заемат с хобитата си, а също така и да отделят повече време на романтичната страна на отношенията си.

В допълнение на факта, че Меркурий излиза от ретроградната си фаза, Слънцето навлиза във връзка с Венера – планетата на любовта, парите и красотата. Астролозите препоръчват да спрете да се вземате твърде насериозно и да опростите отношенията си с околните.

Венера и Слънцето ще ни насърчават да се грижим по-добре за външния си вид, да обновим гардероба си и да отделяме повече време за творчество.

Периодът на зодия Лъв под знака, на който ще премине по-голямата част от август, ще облагодетелства онези, които се радват на живото, но позволяват същото и на другите.


Добавете Вашия коментар!